Merhaba bilgisayar Muhendisliği oğrencisi olduğumu soyleyerek konuya giriş yapayım. Herkese tavsiyeleri icin şimdiden teşekkur ederim.
Kriterlerim:
iOS olması tercihimdir eğer performansta ciddi bir problem oluşturmuyorsa Huawei'de kullanıcı deneyimi olan biri tarafından tavsiye edilirse duşunebilirim. Kalem olmazsa olmazım. Manyetik Klavye (Opsiyonel) Tablet + PC Modu (Opsiyonel) Butce dostu olması da bir hayli onemli. Diyebilirsiniz ki " bu kadar kritere butce dostluğunu cok fazla duşunme" haklısınız o yuzden lutfen onerirken kriterlerden kacını sağladığını da belirtiniz.
Ve lutfen butce dostu, orta ve yuksek fiyatlı olarak etiketleyerek onerilerinizi yaparsanız, ne kadar butceyle hangi ozelliklerden istifade edip edemediğimi daha net bir şekilde gormem icin bana cok yardımcı olmuş olursunuz.
Kullanım amacım;
Cok yuksek anlamda not alma amacıyla kullanmak istiyorum. Eğer kodlarımı da bu tablette yazabilirsem, yuksek taşınırlığı olan hem not aldığım hem de kodlarımı yazabildiğim bir bilgisayar gibi kullanabilmeyi cok isterim. Ozellikle Notability adında bir uygulama var IOS'da daha cok onun tum ozelliklerine erişebildiğim bir tablet ihtiyacım var. Kaleminin hissiyatının cok ciddi bir kalitede olmasına ihtiyacım var cunku artık notlarımı %95 oranda tabletimden alacağımı duşunuyorum. Kullanım Tecrubesi veya Bilgisi olan arkadaşların dikkatine:
iPad Pro. iPad Air. iPad. Matepad Pro. Matepad. Bu urunlerden deneyimlediğiniz olduysa eğer bilgilerinizi paylaşabilirseniz cok sevinirim. Ve bu urunler arasındaki en buyuk farkların neler olduğundan bahsederseniz.
Spesifik Karşılaştırmalar:
iPad Pro ve iPad Air arasındaki fark ne? iPad Air ve iPad arasindaki fark ne? Matepad Pro ve iPad Pro arasindaki devasa fiyat farkını odemeye değer mi? İki urunun artıları ve eksileri nelerdir? Spesifik olarak bu urunlerin karşılaştırmasını tecrube etmiş veya bilgisi olan arkadaşlar da bu konuda beni ayrıyeten aydınlatabilirlerse sevinirim.
Şimdiden onerileriniz icin teşekkur ederim.
Dipnot: Eğer kalem ve manyetik klavye tabletle birlikte gelmiyorsa lutfen tableti destekleyen harici aksesuarların fiyatlarını ve modellerini hatta ulaşabilirseniz linklerini paylaşırsanız cok memnun olurum.