Merhaba arkadaslar, burayı cok sık takip ediyordum son donemlerde bir kac birsey soylemek istedim belki sizlere yararı olur. Oncelikle tam 1 sene once evlendim evlendigim gece yumurtalık kistim patladi apar topar ameliyat oldum yumurtaligimin alınmasına gerek kalmadı cok şukur. Yumurtaligim tekrar kist urettiği icin yasmin kullandım ve gecen ay biraktim. Doktorum sag yumurtaligimin iyilesmedigini hamile kalırsam sol yumurtaligimla kalacağımı soyledi. Tam yumurtlama donemimde cinsel birliktelik yaşadık eşimle. 15 haziran da yumurtam catlamisti ben cok aceleci davranıp 20 sinde reglime 9 gun varken erken gebelik testi yaptım sonuc negatifti 21 inde gidip kan testi verdim sonuc negatifti. 24 unde tekrar erken gebelik testi yaptım sonuc negatifti. 29 unda regl olmam gerekirdi olmadim cok test yaptım negatifti diye de testte yapmadım. Bugun cok ağrılarım vardı regl olacak gibi bel bacak ve kasık yine de bir umut tekrar bir test yaptım 3 gun gecti cunku ve sonuc pozitifti hemen gidip kan verdim beta hcg 22,18 cıktı demem o ki erken test yapıp moralinizi bozmayın ben cok kez yaptım her seferinde moralim bozuldu tam umudu kesmişler Rabbım umut veriyor insana. Birde bel ve bacak ağrılarım cok var siz de de oldu mu acaba boyle şeyler
19.07.2022
Maalesef Kimyasal gebelik yaşadım