Sİtem!
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
-
26-09-2022, 17:01:41Merhaba anneler ve anne adayları ama herkesten once merhaba bebeğini kaybetmiş anneler... Bugun 8+1 boş gebelik teşhisi almış bir anne adayıyım. Herkes gibi gebelik haberini sevdiklerime ilettim buyuk mutluluk ile paylaştığım bu haberi şimdi acı ile yeniden yakın cevreme vermek durumunda kaldım. Beklediğim elbette teselli değil cunku bunun bir tesellisi yok. Herkesin gencsiniz henuz ilk gebelik yeniden hamile kalırsın ya da bak ne guzel hamile kalabiliyorsun gibi tesellileri yeterince boğdu beni. Herkesin iyi niyetle davrandığının farkındayım fakat bazen o kadar konuşmak icin konuştuklarının farkına vardım ki bunu da benim durumumda olan insanlara paylaşmak istedim. Bir yakınım bana bugun acaba cok mu stres yaptın yetmedi neyse inşallah bir daha ki sefere inşallah gercek gebelik yaşarsın demesiyle beynime kan fışkırdı. Bu nasıl kahredici bir cumledir anlatamam. Dile kolay elbet daha buyuk acılar var fakat herkesin acısı kendi icinde buyuk olduguna inanıyorum. İki ayı devirdim ve şimdi olmadığını oğrendim. Bazen bazı teselliler kendi icinde oyle merhametsiz bir dille yapılır ki acı artık acı değil ofke ve kırgınlık da barındırır. Sevgili bebeğini kucağına alamamış anneler bu bizim sucumuz değil doğmamış bebeğimizin de sucu değil. Acınızı tum kalbimle hissediyorum tek dileğim tesellisi olmayan bu acının yerini gokkuşağı bebekler almasıdır. Hepinize sevgilerle