1 yıl sonra hamile kaldım
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- 1 yıl sonra hamile kaldım
-
26-09-2022, 16:46:58Merhaba sevgili arkadaşlar, hamile kalırsam bu sureci yardimci olmak adına paylaşacağım demiştim. 7 yıllık evliyim. 17 yasimda adet gorememe nedeniyle gittiğimde polikistik overim olduğunu oğrendim. Tedaviyle ve uğraşlarla cocugum olacağını biliyordum. Mucize midir bilmem ilk ay hamile kaldım. Tabi bekarken 2 yıl doğum kontrol hapı kullanmıştım. Cok şukur beklemediğimiz anda cocuk sahibi olduk. 2. cocuğu hic dusunmezken yıllar sonra istemeye başladım ve cocuğumu da kardeşsiz bırakmak istemedim. Korunmayı bıraktık, hemen olur diye duşunurken 5 6 ay gecti ve olmuyordu. Internetten araştırmalar yaptım 2 ay hayit otu, aslan pencesi vs kurler denedim olmadı. Dr.a gittim, test yaptı her şey normaldi, esin de muayene olsun dedi, onun da sonuclari normaldi. Diğer ay rahim filmi cekelim dedi tıkanıklık var mi diye o da temizdi. Diğer ay gel, ilac başlayalım dedi Femara diye bir ilac verdi 5 gun kullan gel dedi catlatma iğnesi yapti ertesi gunden itibaren 2 gunde 1 ilişki onerdi. Bu arada psikologa gorun, tup bebek tedavisi goren hastalarımın %60 70 inin hicbir sorunu yok dedi. Her neyse esim bir nedenden dolayı il dışına cıkmak zorunda kaldı. Mecburen 1 kez birlikte olabildik O yuzden umutsuzdum ama yine bir mucize oldu, beklemediğim o ay hamile kaldım. Bunu paylaşmak istedim. Psikolojik etkisinin cok buyuk olduğunu duşunuyorum. İlla olsun diye kendinizi strese sokmayın. Rahat olduğunuzda oluyor. Cunku 1.de, 2.de asla olmayacağını duşunduğum zamanda oldu. Allah isteyen her merhametli kadına nasip etsin.