Kizlar merhaba ben 4 defa dusuk yapmistim simdi tekrar hamileyim 6+3 haftalik kendi aileme mecbur soyledim annem beni hastaneye goturup getirecegi icin arabamiz yok. Esimin ailesine henuz soylemek istemiyorum cunku kaynanam ve gorumcemin agzinda laf durmuyor hemen butun mahalle hata sehir disina bile soyluyolar ztn dusuk yaptigim icin hem korkuyorum yine sorun olursa diye ozellikle nazardan korkuyorum acikcasi. Dun ultrasonda kalp atisini gorduk sukur ve esim kendi ailesine ne zaman soylicemizi sordu ben henuz degil en az 10 haftalik olsun istiyorum dedigimde biraz bozukdu dogurunca soyleyelim fln gibi tepki verdi sonra anlayisla karsiladi ama bende onun acisindan uzulmuyr degilim sonucta sevincini ailesiyle paylasmak istiyor. Fakat gorumcem de bosandigi icin ayni binada kaynanamlarda kaliyor ztn aramiz bozuk konusmak istemiyorum onunla mecbur kalmadikca bencil ve narsist biri esimle bile anlasamiyor oyle soyliyim simdi ogrense bana rahat vermeyecek biliyorum surekli akillar vercek uyuz olucam en iyisi gizli kalabiligi kadar kalsin istiyorum en azindan biraz buyusun eski dusuklerimin suresini assin istiyorum. Sizce ne yapmaliyim bana bi akil verin saklamaya devam mi bir sure daha yoksa soylesem mi