de Cok şukur ben de hamileyim tum belirtilerim
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- de Cok şukur ben de hamileyim tum belirtilerim
-
26-09-2022, 16:26:56Merhaba arkadaşlar biraz uzun olacak kusura bakmayın şimdiden yıllardır kadınlar kulubunu takip ediyor ve 2 yıla yakındır uyeyim buna rağmen ilk kez konu acıyorum hamilelikle ilgili yazıları takip ederken eğer ben de hamileysem konu acacağım dedim cunku bazen benim belirtilerime benzer hicbir belirti forumda goremedim belki benim gibi araştıran varsa yardımcı olmak icini hafifletmek icin yazıyorum oncelikle 15 aydır evliyiz ve bunun 9 ayını ayrı gecirdik eşimle o ayrı ben ayrı şehirlerdeydik . Tayin falan derken mart ayında bir araya gelebildik ocak ayından beri korunmuyorduk ama yumurtlama aylarına denk gelmemiştik neyse bir araya geldik ama bu seferde ben gunluk 5 saat yol gidip gelmek zorunda kalıyor yorgunluktan değil birlikte olmak coğu zaman kendimi yatağa zor atıyordum yaş da 32u gecince daha fazla tedirgin olmaya başladık neyse gecen ay eşimin yanına temelli gelebildim ve yol gidip gelme derdim bitti ama hep stres acaba olacak mı tutacak mı sonra dedim ki rabbim nasip etmişse kafamdan atmasam da olur yarabbi ben sana bıraktım sen en hayırlısını ver dedim ve folik asite başladım 1 ay once en son 5 ağustosta regl oldum 28 gunde bir duzenli bir dongum vardı en fazla 2 gun gecikme yaşadım o da bebek dşunmeye başladıktan sonra hatta bana bebek yer arıyor duzenin değişirse dediler ne sacma dedim icimden 8 ağustosta doktora gittim ceşitli tahliller verdi 1000 tl muayene dışında sadece tahlildi bir de daha alttan bakar bakmaz yumurtaların guzel ama olmazsa tup bebeğe başlarız deyince doktordan bir anda soğudum cıktım gittim verdiği testleri yarısını devlette yaptırdım amh testinin gunleri varmış onu yaptıramadık . 24 ağustosta benim ağzımda aft cıktı o kadar kafaya takmışım elimde telefon aft hamilelik belirtisi mi ilk kez goğsume dokununca eşim acıdı bu kadar erken belirti olmaz ama yine de netten bakıyorum belirti mi sonra sol kasığımda batma oldu icimden sanki bir şey akıyor gibi saniye başı tuvalete gidiyorum ama bir şey yok 2 eylul dongu gunumdu eşim dedi karnın dumduz hasta olunca hep top olurdu dedi hamile misin acaba akşamı ben de kahverengi akıntı başladı cok az ama peceteye silindikce gelen adet oldum dedim kendimce pedimi taktım ama belli belirsiz sonra ayın 10una kadar devam etti . Bu ay boyle adet oldum dedim herhalde anneme anlattım sen ustune goruyorsun dedi hamilesin yok ya dedim adetim bu ay boyle oldu dedim. Kızım seni ben biliyorum bugune kadar adetin hic belirti vermeden direkt kanamayla başlıyor dedi. Hakikaten ben direkt adet olurdum hic lekelenme olmadan İcimde bi umut belirdi ama kendimi umutlandırıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyordum. Cunku ustune gorme araştırmalarıma gore adetten once başlayıp 2 3 gun en fazla suren bir şeydi benim cok surdu kesin yok diye icimden attım . bu arada evde predictor early gebelik testi var ama yapmak istemiyorum . Sonra dedim ki yeter 8 gun bekledin yap gitsin sabahı bile beklemedim o an karar verdim vazgecsem biliyorum yapmazdım akşam yaptım 3 sn de kıpkırmızı oldu acile gittik test vermek icin maalesef ki bulunduğumuz ilcede tahlil bile yapmıyorlar pazartesiyi bekleyip en yakın 50 km uzaklıktaki ilceye kadın doğuma gittik 2674 cıktı beta hgc haftaya gel alttan bakmayalım ustten keseyi goruruz dedi hala inanın gercekten hamile miyim diye şaşırıyorum ama inanılmaz kasık ağrım var gunde bir kez cok az lekelenme oluyor normalmiş ilac vermedi kan gurubumu sordu arh+ pozitif deyince sorun olmaz korkma dedi inşallah en kısa zamanda yavrumun sesini duyabilirim rabbim olmayana da en kısa zamanda tattırsın bu duyguyu cok guzel bi his