35+4 ikiz hamileliğimde dr.cagdaş mavigok adındaki dr demek istemiyorum idrarda protein ve kanda pıhtılaşma sonucu sonuc bildirildi gece apar topar tekrar tahlile gittik hast.sonuclar iyi dendi bizde inanaraktan (dr.guven duyarak) rahatladım 4 gun sonra gece bebeklerde hareketin olmadıgını fark ederek dr. aradım acil şehir hastanesine git dedi. vardıgımızda bebeklerin ex oldugunu 2 uzman hekim gordu alınması gerek dedi.hemen dr. aradık bebeklerin 1 ex olduysa digerini kurtarsınlar dedi cahil tek yumurta ikizi 3 saat olmuş oleli ilgili dr.oynuyor aklınca sezeryeni yapan dr 2 kez onluk degiştirdik su okadar coktu dedi sizi takip eden dr soylemedi mi dedi ben 1 hafta icinde 2 dr. muayene olmuşum biri gormedi oburudemi gormedi sonuc ihmal yuzunden bebeklerimi kaybettim ailem defnetti ben goremedim.dr. beni aramak yerine her yerden engelledi acımı paylaşmadı sonucta 9 ay boyunca beklediğim bebeklerimi bu adam sayesinde kaybettim allah bana yaşattığı evlat acısını onada yaşatmadan canını almasın belasını versin tez vakitte