Merhaba Technopat Ailesi,

İlk başta Macbook veya Macbook Pro 13" bakıyordum fakat daha sonra teknoloji mağazalarındaki elemanlar fikrimden vazgecirdiler. Yakın zamanda bir iPad almayı planlıyorum.

Genel kullanım amacım:
Ofis işleri (mail takibi, PDF, Word, Excel, Powerpoint gibi belgeler incelemek ve hazırlamak) Akademik araştırma (İnternet ortamı veya kutuphanede kullanılabilecek, araştırma ve katalog tarama gibi işler yapılabilecek, fiziksel belgelerin fotoğrafını cekerek saklayabilecek, notlar alabilecek ve e-kitap okuyabilecek) Saha calışmalarında (Bazı zamanlar saha calışmalarında bulunuyoruz bu zamanlarda yanımda taşıyabileceğim bir cihaz olması benim icin cok iyi olur.) Dediğim amaclar icin uygun aklımda iki model var. İlk olarak bu sene tanıtılan 6. Nesil iPad hem kalem destekliyor hem de yeterli ozelliklere sahip gibi duruyor fakat internette memnuniyet sayısı biraz az gibi. İkinci olarak iPad Pro bu cihazın ozellikleri ve fiyatı oldukca yuksek fakat gecen senenin modeli bu yuzden alırken yenisini almak istemekteyim. Yeni cihazın ne zaman cıkacağını bilmediğim icin bekleme konusunda ve hangi cihazı almam gerektiğine dair de net bir fikre varamıyorum.

Bir de tablette 4G fonksiyonu onemli bir ozellik mi yani alırken 600-700 TL daha verip 4G versiyonunu mu almalıyım? Hadi aldık diyelim bu ozelliği nasıl kullanabileceğim?

Sizin fikirlerinizi almak istiyorum, yardımlarınız icin şimdiden teşekkur ederim.