İŞ ALIMI: ACIK
Merhaba arkadaşlar.
Cok uzun zaman niche işleriyle uğraşıyorum ve cok fazla sayıda adsense hesabı satın aldım, kendim icin onay aldığım siteler derken artık edinmiş olduğum tercube ve bilgi birikimi mi size aktarmaya karar verdim. Bir cok konuda forumda arkadaşlara yardımcı oldum ve olmaya da devam ediyorum. Normal de Buradaki konumu ucretli satabilirim ama bir cok kişi faydalansın diye ucretsiz paylaştım ve paylaşmaya da devam edeceğim.
Gelelim adsense konumuza, artık edinmiş olduğum bilgi ve tercubeme gore adsense sitelerinize onay alabileceğime inandığım icin bu konuyu acmak istedim. Adsense politikasını ihlal etmeyen her turlu siteleriniz icin benimle calışabilirsiniz. Benimle calışmayı kabul etmiş kişiler aşadağı gerekli olan aracları sağlamak zorundadır.
Adsense onay icin gerekli şartlar ;
- Bir adet alan adına sahip olmalısınız. "Domain" yeni ve eski fark etmez.
-Adsense onayı alacağımız sitenizi size vreceğim nameserver adreslerine yonlendirmeniz gerekmektedir.
-Sitenizi Google Webmaster araclarına ekleyip kodu tarafıma iletmeniz gerekmektedir. Ayrıca sitemap vs gibi ekleme işlemleri beraber veya siz kendiniz yapabilirsiniz.
-ADSENSE CALIŞMA KOŞULLARI-
1.BOLUM
1.BOLUM
1-Hangi lokasyonda adsense hesap sahibi olmak istediğiniz sorulur ve bilgi alış verişi yapılarak işlemlerinize başlanır.
2-Sitenizi verdiğim ns adreslerine yonlendirtikden sonra, sitenizin kurulum işlemleri başlar.
3-Kurulum işlemlerinden sonra gerekli tema,eklentiler ve ayarlar yapılır.
4-Siteniz icin gerekli kategori ve sayfalar oluşturulur.
5-Sitenize tamamen size ozgun icerikler girilerek ayarlamalar yapılır.
6-Site işleri bittikden sonra tarafınıza bilgi verilir.
- Bu işlemler iş yoğunluğuna gore 1 ile 24 saate kadar surebilir.
2.BOLUM
1-Yukarıdaki işlemler yapılmış ve herhangi bir sorun gorunmediği zaman, size sitenizi google webmaster araclarınıza eklemeniz rica edilir.2-Google webmaster eklemleri ve ayarları yapıldıktan sonra sitenizin index ve google dizin durumu kontrol edilerek ne zaman onaya gondereleceği hakkında bilgi verilir.
3-Google adsense onayına gondermeden once sizinle iletişim kurularak, sizin email adresinizemi yoksa sıfır bir email acıp tarafınıza teslim edilmesinimi istersiniz diye sorulur.
AŞAĞIDAKİ KURALLAR BENİMLE CALIŞAN HERKES KABUL ETMİŞ OLUR.
1- Yukarıda madde olarak belirtilen işlemlerin hepsi tarafımca yapılacaktır.
2-Kesinlikle tarafımca yapılan sitelerin yedekleri muşterimle paylaşılmayacaktır.
3-Benm gorevimin sadece, sitelerinize Adsense onay almak olduğunu bilmenizi ve buna gore Google Adsense onay durumuyla ilgili 7/24 bilgi alabilirsiniz.
3-Siteleriniz onay gonderldikten sonra kesinlikle belirli bir sure olmamakla birlikte,Google Adsensenin verilerine gore 1 ile 14 surebileceğini unutmayınız.
4-Sitenizin onay başvurusu 3 defa red gelme durumunda tarafıma yapmış olduğunuz odemeniz, belirteceğiniz banka hesabınıza anında iade edilir.
5-Domain uzantısı fark etmeksizin her turlu uzantılı alan adınızla adsense onay almak icin calışabiliriz.
6-Web sitenize onay sonrası , temanızın durumuna gore reklam yerleşimini en iyi verim ve kazanc sağlayacak şekilde ucretsiz olarak tarafınıza hediye ediyorum. " Unutmayınız ki reklam yerleşimi de adsense onayı kadar onemli ve kazana bilmeniz icin gereklidir."
7-Arkadaşlar bizim kurulum ve google index alma sureci 2 gundur. Ondan sonrası duruma gore Google Adsense onaya gonderilir ve onay sureci icin malesef zaman birimi belirtemiyoruz. Sonuta onayı verecek olan Google Adsense lutfen bunu unutmayalım.
8-Calışma oncesi alacağınız hizmetin ucreti peşin alınmaktadır.
9-Yukarıdaki maddeler dışında kendi rızasıyla iade isteyen kişilere, odemenin %50' geri iade edilir. " Sonucta bende bir emek veriyorum ve kişi/lere
odeme yapıyorum. Emeğimin karşılığını almak ve emeğimin ve zamanımın boşuna gitmesini istemem.
Onemli Not : Arkadaşlar konu icerisinde her şeyi acık ve seffaf bir şekilde belirttim. Kesinlikle yapılacak olan calışma yukarıda ki saydıklarımdan ibaret olup, sitelerinize reklam yerleşimi ucretin icerisinde olup hediye olarak duşunebilirsiniz.
-ADSENSE ONAYI İCİN FİYATLARIMIZ-
1 domain icin 80 TL
2 domain icin 150 TL
3 domain icin 200 TL
4 domain icin 250 TL
5+ daha fazla domain icin lutfen fiyat sorunuz.
- İLETİŞİM BİLGİLERİ-
Whatsapp: +380506542978
1 domain icin 80 TL
2 domain icin 150 TL
3 domain icin 200 TL
4 domain icin 250 TL
5+ daha fazla domain icin lutfen fiyat sorunuz.
- İLETİŞİM BİLGİLERİ-
Whatsapp: +380506542978