Efenim ben ahzan.
Hollandada yasiyorum. Ama gurbetci degilim. Kaldigim yerde o kadar cok Turk var ki , artik buradaki Hollandalilar kendilerini gurbetci saniyor . O derece yani. Turkce nerdeyse sehrin resmi dili haline gelmis diyebilirim. Hani yabanci memlekette Turksundur , baska bir turku gorunce “oo hemserim sen de mi Turksun, ben de Turkum “ diye reflex tepkiler olur ya , iste burada Turklerde oyle birsey yok. Artik Hollandalilar birbirini gorunce “o hemserim sen de mi Hollandalisin , ben de Hollandaliyim “ diyecek duruma gelmis dusunun.
Burada ailemi ve arkadaslarimi cok ozluyorum.Guzel arkadasliklar biraktim Turkiyede.Hele de bizim bir niyazi abi vardi.
Herif zamparalikta rekorlar kitabina girecek kadar iddiali diyebilirim. O derece yani. Artik bu denli zamparalik genlerine nerden bulasmissa.
Hani 8-9 aylik bebeklerin onune iste makasti , kalemdi , zartti zurttu birseyler koyarlar. Cocuk da o an ilgisini en cok ne cezbederse secer. Anne baba da “aa bizim cocuk buyuyunce falanca olacak “ diye sevinirler. Misal makas secerse terzi olurmus ne alakaysa artik. Sanirim bu niyazi denilen adami da boyle bir testten gecirmisler. Ama bu testte birisi bi sakarlik yapmis.
Niyaziyi almislar onune de koymuslar makas , kalem ivirzvir birseyler, niyazi tam birini sececek oradaki yetiskinlerden biri yanlislikla cebindeki prezervatifi niyazinin onune dusurmesin mi , niyazi de aninda kapivermis
iste niyazinin de zamparaligi ordan gelme.Bu isin espirisi tabii ki de fakat dusunsenize boyle birseyin gercek oldugunu. Yani kim ne secerse o meslek grubuna dahil olacak O zaman dunyada 3 tane meslek grubu olurdu sadece, berber , terzi ve bilimadami. ya da bunu gelistirebiliriz .. Dusunsenize dunyada bir komisyon kuruluyor sirf bu is icin. Ve her meslek grubu icin o meslegi temsil eden bir esya cocugun onune koyuluyor. Cok vahim bir durum gercekten. – “ osman abi senin kucuk yaramaz memet nasil .
–- attik biz onu , cami avlusuna biraktik
- hayirdir abi ya ne oldu
-– meslek komisyonunun yaptigi testte vibratoru secti ! biz de kesin travesti olacak bu dedik. Istemem ben travesty evlat ,biraktim cami avlusuna.
Durum cok vahim .
-Asuman abla , bizim cocuk buyuyunce kesin millet vekili olacak !
-– “sebep “
- meslek testinde cig kofteyi secti .
Ne oluyoruz ya meslek testiymis :lol:
-“ Aysu kiz versene bi kere “
-– “olmaz “
-- “kizim naz etme , kucukken meslek testinde pecete secmissin , *rospu olcan sen ben bilyom .
Boyle komik durumlar .
Hani dedim ya bir ozlem var icimde.iste biz de tuttuk internet baglattik eve, internette gorusur ozlem gideriri ayagina.
Ama abi bu internet de baska bir dunya.Hele msn dedikleri zimbirti baska baska bir dunya. Tabii ki internette sadece msne takilmiyom.Bir ara sohbet sitelerine girim dedim.Bu sohbet siteleri tamamen malzeme dolu .ne malzemesi mi ? eglence malzemesi. Cok taskalalarim oldu bu sitelerde. en cok da bayanlarla aramda gecen diyaloglar koparirdi beni. Bakin birkactane ornek yazim gonderdigim mesajlardan;
1-
pardon hanimefendi !
sizce boyutu mu ?
yoksa islevi mi onemli?
cep telefonu alicam da.
sizce cep telefonu alirken,
cep telefonunun boyutuna mi
yoksa cep telefonunun islevsel ozelliklerine mi bakmaliyim?
--------------------------
2-
pardon hanimefendi.
Bu cok degerli zamaninizi aldigim icin beni affedin.
fakat izniniz olursa sizden bir ricada bulunmak istiyorum.
Eger zamaniniz varsa ve
siz de arzu ederseniz
sizi s*kebilir miyim ?
---------------------------
3-
ahzan: neden resmin yok? Resmimi koyarsam herkes bana asik olur diyecek kadar guzel misin ? , yoksa resmimi koyarsam herkes benden kacar diyecek kadar cirkin misin?
Pelinsu: Ay evet cok cirkinim ama bakiyorum da sen cok cirkin olmana ragmen yine de resmini koymussun.
ahzan: iyi ya iste , benim gibi cok cirkinler resim koydugu zaman , senin gibi az cirkinler bulunmaz hint kumasi oluyor.hani bilirsin "koyunun olmadigi yerde , keciye abdurrahman celebi derler "
Pelinsu: ayyy cok komik!!!
ahzan: iyi o zaman arkadaslarina da anlat , onlar da gulsunler!
-----------------------------
4-
ahzan: merhaba , ben bir zenciyim.
(bilirsiniz zenci kelimesi cogu zaman cinsel anlamda da kullanilir.tabi bizim kasar da oyle anliyor)
ucukgirl: iyi o zaman al da arkana sok!
ahzan: hayir hanimefendi.Sizin vereceginiz parayi biz afrikadaki fakir zenci kardeslerimize gonderecegiz !
----------------------------
5-
ahzan:merhaba
xsuzanx: uff git basimdan!
ahzan: bu ne , espiri miydi !?
xsuzanx: evet , senin gibiler olduktan sonra , bize espiri yapmak icin malzeme bol oluyor.
ahzan: evet hanim efendi , Allaha sukur bizde her turlu malzeme mevcut !
----------------------------
5 tane yeter abi

Not: Bu mesajlari sizler de sohbet odalarinda kizlara gondermek istersneiz, lutfen altina ALINTIDIR ! diye not yazin

Dusunsenize elemanin biri bu lafimi ciddiye alip , yazdigim mesajlardan birini , bir kiza gonderiyor ve altina "ALINTIDIR" diye not dusuyor

Kizdan gelen cevap kesin soyle olur;
girl17: paylasimin icin sagol kardes, emege saygi

Sohbet sitelerinde sadece bayanlarla ugrasmiyom , bazen erkeklere de mesaj atiyom.birkactane yazim;
ahzan:sssttt baksana lan
yaramaz27:ne var lan
ahzan:benimki seninkinden buyuk
yaramaz27:nerden biliyon lan , gordun mu?
ahzan:yok olum gormedim de, ben ericsoon 688 kullaniyom bu zamanda kimde var boyle buyuk telefon.
-------------------
ahzan: sana bir soru?
cilginboys: evet
ahzan: bir yaristasin diyelim , kosuyorsun.ikinciyi gecersen kacinci olursun
cilginboys: ne bu zeka testi mi!
ahzan: yok hizli kosup kosmadigini merak ettim !
------------
Bir de gecenlerde bir arkadasim , kizarkadasiyla arasi bozuk. Kiza tel aciyor, ama kiz tele bakmiyor.Bu da sinirlendi mesaj yazdi " telefona baksana *mina kodugum" diye. Kiz da hemen tel acti tabi cocuga.ve aralarinda gecen konusma aynen soyle;
xkiz:Yazdigin mesaja cok kizdim!
xerkek: ne var kizim ya, zaten ilerde evlenince yapmayacam mi?
xkiz:ne yani evlenince bana kufur mu edecen !?
buyur burdan yak!
Tamamen kendi yazilarimdir!
Simdilik bu kadar uydurdukca yazarim buraya

Ayrıca Lutfen Yazılarımı Başka Bir Yerde Yayınlarsanız Emeğe Saygı Gosterip Altına Alıntıdır Diye Bir Not Duşun!