Aslında hic tabletle uğraşmaz direk dizustu bilgisayar alırdım fakat universite hayatımda oyun imkanlarını olabildiğince kendim uzak tutmaya calışıyorum.
Elektrik-Elektronik bolumunu kazandım bu bolum icin bilgisayara ne kadar ihtiyacım var? Eğer bilgisayara ihtiyacım olacaksa bu ihtiyac kacıncı sınıftan itibaren başlar ve ne kadar guclu bir bilgisayara ihtiyacım var.
Bu sene universiteye başlayacağım bir sene hazırlık okuyacağım icin bu sene muhendislikle pek bir alakam olmayacak.
iPad Pro 10.5 inc + Apple Pencil ve GTX 1050'li bir dizustu bilgisayar arasında gelip gidiyorum. iPad Pro ve Apple Pencil alırsam universite hayatımda, derslerde not tutma işlemlerini ne kadar yurutebilirim. iPad Pro'nun muhendislik uygulamalarına desteği ne kadar? Acık konuşmak gerekirse iOS'un kısıtlı yapısından tiksiniyorum fakat iPad Pro guc anlamında tabletler icinde rakipsiz. iOS beni ne kadar kısıtlar dosya aktarımını en kolay nasıl sağlarım(iPad Pro alırsam yanımda bir bilgisayarım buyuk ihtimal olmayacak) iOS'un USB bellek desteği ne kadar ve ucuz ve kaliteli iPad destekli USB bellek olarak ne tavsiye edersiniz ayrıca bu USB belleği Android kadar kapsamlı şekilde kullanabilir miyim? Universite hayatımda hocalar sunum istediğinde iPad Pro uzerinden rahat bir şekilde hazırlayabilir miyim? iOS icin office programları ne kadar ozelliğe sahip. iPad ile bir yerlere dosya aktarımı konusunda zorlanır mıyım? Samsung S7 kullanıyorum iPad Pro ile dosya alışverişini sağlayabilir miyim?
Bilgisayar konusunda ise elektrik-elektronik muhendisliğinde bilgisayara hangi sınıfta ne kadar ihtiyacım olur ve ne kadar guclu bir bilgisayara ihtiyacım olur?
Bilgisayar ile iPad Pro arasında kalmamın tek sebebi dizustu bilgisayarın sunduğu oyun imkanları. Oyun konusunda kendimi pek kontrol edemiyorum. Universite hayatında League of Legends gibi oyunlara ulaşma imkanım ne kadar az olursa o kadar iyi.
Android'i koymamın sebebi esnekliği karşısına iPad Pro'yu koymamın sebebi ise hicbir Android tabletin iPad Pro ile yarışamayacak gucte olması cok sevdiğim Samsung'un cıkarttığı Galaxy Tab S3 dahil.
Veya başka bir alternatif olarak tablet veya bilgisayar almayıp hazırlık sınıfında ve bu ustte saydıklarıma ihtiyac olmayacaksa 1. sınıfta işlerimi telefonla idare etmek.
Bu seceneklerden hangisini uygulamalıyım?
Konuyu sadece okuma zahmetinde bulanan arkadaşlara bile şimdiden cok teşekkur ederim.
iPad Elektrik-Elektronik muhendisliği icin iPad Pro vs laptop vs Android tablet
Tablet Bilgisayarlar0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Tablet Bilgisayarlar
- iPad Elektrik-Elektronik muhendisliği icin iPad Pro vs laptop vs Android tablet