Selam kızlar 36 yaşındayım 5 senelik evliyim 1 sene sonra cocuk kararı aldık 1 sene boyunca doğal denemelere başladık kullanmadığım bitkisel tohumlar otlar kalmadı hayıt tohumu soğan suyu civanpercemi corek otu bal karışımı ovulasyon testi her ay husranla sonuclandı devlet hastanesinde doktora gittim kan hormon tahlilleri rahim filmi istendi LH yuksek cıktı pko hastası olduğumu oğrendim ozelde rahim filmi cekindim sağ tupumde hidrosalpekns saptandı rahim filmimi ceken ozeldeki doktor bu şekilde hamile kalamayacağımı hamile kalsam bile %90 duşukle sonuclanacağını soyledi buna rağmen devlette tedavi gorduğum doktorum aşılama yapmayı istedi eğer tutmazsa ameliyatla tupun alınacağını soyledi aşılama surecim başladı once femara 5 gun kullandım yumurtalar gelişmedi ve erken adet oldum adetin 3 gunu gonal f 450 0.75 lik kullandım gobekten 8 gun 1 yumurta gelişti 17 ml 8 ci gun gece ovitrelle catlatma iğnesi vuruldum dun 02.09.2022 ilk aşılamamı oldum eşimin değerleri biraz duşuktu ilac tedavisiyle ve yıkamadan sonra 141 milyona yukseldi 141 milyonla aşılama yaptı doktora tutmazsa ameliyat edeckmisiniz hocam diye sordum ki hidrosalpeknsin hamileliğe buyuk olcude engel olduğunu biliyorum hayır 2.3 cu aşılamayı da deneyecez yanıtı aldım kızlar kusura bakmayın biraz uzun oldu ama yardımcı olurmusunuz bu doktor galiba boşuna bana zaman kaybı yaşatıyor