Arkadaşlar tahmini 800-1000 lira arası butcem var. Ay sonunda sonuclanacak butcenin ne alemde olduğu. İPad Air 2 alayım diyordum 16 GB'lık modelden ama butce yetmedi. İkinci el IPad modellerinden birini mi alayım yoksa sıfır Samsung Lenovo vs gibi bilinen markaların sıfır modellerinden birini mi alayım ?

Tablet ile oyun oynamayacam muşteri sayım artıyor tanıtım uzmanıyım. Muşteri portfoyum takip edemeyeceğim bir hale geliyor. Muşterilerimi Excel yahut bulacağım bir muşteri takip programına işleyip hatırlatmalar ekleyip gun icerisinde bana yapacağım işleri hatırlatacak tablet dışarıdayken muşteri listeme ve iletişim bilgilerine ulaşacam ve navigasyon olarak kullanacam. Bazen tanıtımlarda da kısa videolar icin kullanabilirim bu sebeple ekranı minimum 9.6 inc ve ustu olması lazım 9.6 ile 10.1 inc arası bir ekran duşunuyorum. 7-8 inc'lik tabletler işimi gormez.

Ne alayım sizce ?

Belki 2000 tane muşterinin işlendiği excel dosyasında falan gezinecez gun icinde belki bir muşteri takip programı bulup ona işleyip onu kullanacaz bunlar icin RAM'in yuksek olması gerekir mi? 1.5 GB 2 GB falan oluyor. Sıfır cihazlarda genelde benim icin yeterli gelir mi ?