Gunaydın kızlar. Direk derdimi anlatmaya baslayim ben. Dun aksam bağdaş kurmuş oturuyordum. Bir muddet oturdum cay falan ictim. Sonra mutfağa gitmek icin ayağa kalkmaya calışırken kendimi yerde buldum. Ayağım oyle bi uyuşmuş ki hicbir hissiyati yok. Sag ayağım ustu bağırmaya basladi. 20 haftalık Hamileyim bu arada. Allahtan bebeğe bişey olmadı.
Ayak ağrısı gecer diye duşundum, incinmedir falan dedim. Gece inleyerek uyandım agridan. Bi baktım ayağım şişmiş. Haydi kalktık eşimle acile. Tabi uzman yok asistan bakti. E hamile olduğum icin rontgen cekilemedi. Kirik olduğu belli ama. Hic basamiyorum ustune. Alciya almakda riskli emboli atabilir dedi. Istirahat et dedi ve sprey verdi. Bende hemsireyim bunları diyeceğini biliyordum.
Simdi evde yatıyorum eşim ise gitti. Ben raporluyum. Baktım baktım ayağım morarmış. Yaa sabır durduk yere neler oldu uffff. Merak ettim hamileyken boyle kirik olayı yaşayan varmı. Sizler neler yaptınız. Bu gidişle iyilesene kadar kk da takilacam zaten, sohbetleriz kızlar...