Ya kızlar kafam cok karışık havalar bozdu diye mi boyleyim yoksa hamile miyim anlamıyorum. Ben adetimi FLO diye bir uygulamadan takip ediyorum ve hamile kalıp kalmayacağım gunlere de ordan bakıp korunuyorum. Ayın 9 unda hamile kalma şansının yuksek olduğu 10 unda da duşuk olduğu yazıyordu ben de biraz sallamadım ve ayın 10 unda korunmadan ilişki yaşadım tabi beraberindeki gunlerde de aynı şekilde. Adetime 1 gun var ama karnıma soldan soldan gelen hafif ağrılar, aşırı idarara cıkmam ( hatta bobreğimde sıkıntı var diye bile duşundum) idrarımın koyu renk olması, bugun vucut ısım 36.8 di, ishal bile oldum, ilişkiden sonra nerdeyse her gun 11 den once uyanamadım ve başım da gunlerdir cok ağrıyor!!! Bunların hepsi tesaduf silsilesi mi yoksa hamile miyim? Nerdeyse her ay insan bu şupheye duşunuyor ve test mi yapsam diyip adet olmakla birlikte vazgeciyor. Bu yuzden gidip test almak istemiyorum cunku hep şuphelerim boşa cıktı. 4 aydır evliyim ve aslında cocuk isteğimiz de yok eşime de soylemiyorum bu yuzden. Ne yapmalıyım?