Dostlar merhaba, 3 gun once pupadan iPad mini 4 64 GB modeli aldım ve boylece Apple camiasına ilk adımımı atmış bulundum lakin almadan once araştırdığımda herkes tablet kategorisinde iPad en iyisidir, rakipsizdir Apple şoyle kullanıcı dostudur iOS boyle stabil şoyle kolay işletim sistemidir cok basit işletim sistemidir dediler ve ben de merak ediyordum. Zaten boylece ilk Apple cihazımı satın aldım lakin Android telefonumda film, muzik, fotoğraf atma işlemini USB kablosu ile PC'ye bağlayıp acılan pencerede surukleyerek yaptığım işlem iPad'de işkenceye dondu resmen. Buraya konu acmadan once internette forumlarda baktım kimisi diyor ki X programıyla cok kolay, başka biri gelmiş bilmem ne uygulamasını indir onunla cok kolay diyor, diğeri gelmiş 3 gunluk cihaza jailbreak yap ondan sonra cok kolay diyor. Resmen sinirden deliye dondum yahu Androidd'e 2 tıklama 1 surukleme işlemi ile yaptığım şey iPad'de yani iOS'ta bu kadar zor olmamalı. Lutfen bana bu işkencenin bir kısayolunu soyleyiverin dostlar. Hani Apple kullanıcı dostuydu ? Hani Android'den iOS'a gecince "ohh be dunya varmış" diyen Apple kullanıcısı arkadaşları buraya alalım. Acaba ilk Apple deneyimim olduğu icin ben mi beceremiyorum, bilen birisi bu işin basit yolunu anlatsın lutfen.