Selamun aleykum arkadaşlar ben surekli bu siteyi takip ediyordum ve eğer hamile kalırsam yazıcam demiştim ve cok şukur rabbime 1. Yılın sonunda bende hamileyim . Benim tum kontrollerim temizdi sadece eşimin hareketli sperm sayısı azdı onun icinde doktor olmasına engel değil demişti ama yine de proxceed plus vermişti . Eşim 4. Kuğuyu bitirmeden gebelik haberini aldım cok şukur . Gelelim yaptığım her şeyi detaylı anlatmaya
Ben kendim regl gunu başladım incir kuru yapmaya onunla birlikte de hayıt suyu ictim gunde 1 cay bardağı 15 gun sonra hayıt suyunu icmeyi bıraktım incir kurune ek havuc suyu yaptım eşime de keci boynuzu kuru yapıyordum proxceed plus a ek birde eşim her gun e vitamini kullanıyordu . Onun dışında Her gun ciğ badem fındık ceviz ve kabak cekirdeği tuketmeye calıştık ve cok şukur bunları uygulamaya başladığımızın 2.ayı ben hamile kaldım rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı Salih evlat nasip etsin 1 yıldır bekleme surem var ne kadar zor olduğunu biliyorum .
Testle ilgili değinmek istediğim bir konu da var ben gebeliğimi adetime 6 gun kala oğrendim ovulasyon testim de t cizgisi cok belirgin di 4 Gun kala da iki farklı markanın erken gebelik testini aldım birde normal kaset test alıp yaptım hepsinde ikinci cizgi Silikti dayanamadım ertesi gun kan verdim ve kanda da cıktı cok şukur
1 yılın sonunda hamileyim
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- 1 yılın sonunda hamileyim