Ana fikir super..Cem Yılmaz dan diyorlar..

Evvel zaman icinde kalbur saman icinde, cok iyi arkadas olan bir atla bir tavuk varmis...
Bir suru halinde diger hayvanlarla birlikte bir ciftlikte mutlu bir hayat surerlermis...
Birgun atla tavuk dere kenarinda oynarlarken, at birde batakliga adim atmis ve bataklik ati iceri cekmeye baslamis..
Tavuga:
-"Bana yardim "eeeeet" diye seslenmis.
Tavuk bunun uzerine kosa kosa ciftlige gitmis, ciftcinin BMW sine atladigi gibi bataklik kenarina gelmis....
Bagajdan bir ip cikarmis,bir ucunu BMW nin arkasina baglamis bir ucunu da duğum yapip atin ayagina dogru firlatmis, ve arabayi calistirmis.....
Araba ilerledikce at batakliktan yavas yavas karaya cikmis, ve tavuga:
-"sana hayatimi borcluyum canim dostum"diye tesekkur etmis...
Birkac gun sonra, at bir gun dere kenarinda su icerken tavugun cigliklarini duymus... Basini kaldirmis bir de ne gorsun, bu sefer de tavuk batakliga dusmus cirpiniyor hem de bogazina kadar batmis.
At once etrafina bakmis, ne ip var ne bisey, zaten BMW'yi de ciftci almis sehire gitmek icin. Ne yapsin?
At derin bir nefes almis ve bacaklarini iyice aralayarak batakligin kenarina gelmis, kocaman organini tavuga uzatmis:
-"Hadi dostum sana uzatiyorum iyice asil ve seni kiyiya cekeyim".
Ve tavuk atin seyine asilmis, yavas yavas at onu kiyiya cekmeyi basarmis.
Tavuk ona mutlulukla gulumsemis:
-"iste simdi sen de benim hayatimi kurtardin dostum"....
Peki bu hikayenin anafikri nedir?

"At kadar seyiniz varsa etraftaki pilicleri toplamak icin bir BMW ' ye ihtiyaciniz yok"
Saygilarimla ))

xxxx

On yıldır evlilermiş..
Ama gerdek gecelerinden başlayarak, adam hep karanlıkta sevişmek konusunda ısrar etmiş.. Kadıncağız yıllar yılı kac kez sabahlara kadar yalvarmış, bir kerecik olsun,ışıklari yakıp sevişmek icin ama adam hep inatla
-"Hayır" dermiş.. "Kesinlikle olmaz. İlle de karanlıkta sevişeceğiz.."

O gece kadıncağız gene ışıkları yakmak icin yalvaracak gibi olmuş, ama hemen vazgecmiş.
Kocası on yıl sonra insafa gelecek değil ya.. Vazgecmis ama sadece yalvarmaktan..
Kafasına koymuş, bu kez cunku..
Tam sevişmenin en heyecanlı anı, en doruk noktasında elini kaydırıp, yatağın bas ucundaki gece lambasının duğmesine dokunuvermiş..
Bir de gorsun.. Kocasının beline, o yapay aletlerden biri bağlı değil mi?..
-"Bunu bana nasıl yaparsın" diye haykırmış.. "Bunca yıldır, bu işi sahte bir aletle yaptığını bana soylemedin bile.. Hemen acıkla bana her şeyi.. Hemen.."
Adam cok ama cok soğukkanlı yanıt vermiş..
-"Tamam, tamam.. Her şeyi izah edeceğim sana.. Ama once sen bana şu uc cocuğumuzu izah et, bakalım!.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Mahmut S.(26):

Haydar Bey, bu size yazdigim ucuncu mail, umarim bu kez yanitlama inceligini gosterirsiniz.

Derdime gelince, ben, Tayvan'li bir kadinla uc aydir chat yapiyorum. Iki aydan beridir de sanal sex yapmaktayiz.

Ancak, ben bir oturumda uc kere iliski kurmak istiyorum, o ise ikinciden sonrasini istemiyor.

Saglikli bir erkek olarak ben bundan rahatsizlik duyuyorum. Ayrica, bu kadin sahiden orgazm oluyor mu, yoksa orgazm taklidi mi yapiyor, bunu da soyler misiniz?..

Haydar Dumen'in Cevabı:

Sevgili cocugum, onceki iki mailine cevap veremedim, cunku ne zaman okumaya baslasam gulme krizim tutuyor. Nihayet kendimi zorlayip maillerini okuyabildim... Hakkaten de cok saglikliymissin evladim!..

Ancak saglikli bir adam, gidip Tayvanlar'dan bir kadin ayartip sanal sanal sevisirdi. Sorularina yine de cevap vermem gerekirse; onyazismayi uzun tutarsan hem sayini uce cikartabilirsin, hem de orgazmi garantilersin evladim...

-----------------------------------------------------

RAFET ELMASAL(25):

Degerli BUYUĞUM, size bir sorunsalimi anlatmak istiyorum.

Son 3 AYDIR karimla BILGISAYAR Karsisinda SANAL SEKS yapiyoruz ama, karim tatmin olmuyor. Sizce klavyenin BOYU mu onemli, yoksa ISLEVI mi?..

Haydar Dumen'in cevabı:

Bence senin geri zekaliligin daha onemli evladim. Bir an once bir psikiyatrise filan git de, balans ayarini yapsinlar.

Optum cocugum bu evladim. Unutmadan, biliyorsun ben ayni zamanda psikiyatristim, muayane icin bana gelirsen sana bir guzellik yaparim.

Berkant Ceviz(37):

Degerli Haydar Abicigim.

Bu yasima geldim hala bir kizin elinden tutabilmis degilim. Cunku ne zaman bir kiz gorsem, ellerine degil memelerine uzatiyorum ellerimi. Sizce cok mu utangac bir yapiya sahibim, ben ne zaman bir kizin elinden tutabilirim?..

Haydar Dumen:

Utangacmis, cus!.. Senin gibisine dupeduz sapik derler. Bence en kisa zamanda bir cerraha gorun ve bilimum cinsel uzuvlarini aldir, ondan sonra zaten kizlarin ellerinden baska bir yerlerini dusunemezsin. Acil sifalar evladim.

Abicigim esimle evleneli 2 yil oldu ama hala su malum isi yapmadik. Esim her gun gec saatlerde eve geliyor ve yattiktan sonra da basim agriyor deyip uyuyor. Bana bir akil verin abicigim.

Haydar Dumen:

Evladim biz buna tip dilinde kisaca semptomus boynuzus diyoruz. Uzman bir hekime gorunursen eminim bu teshisi koyacaklardir.

Caresi yok gibi bir sey, tek şansin o kadini bosayip basi agrimayacak ve dolayisiyla senin de basini agritmayacak bir hatun bulup evlenmek. Gecmis olsun canim evladim

Alıntıdır..