Herkese merhabalar.
Başımdan gecen bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. benim gibi aynı durumu yaşamış olan arkadaşlarım konuma cevap verirse cok sevinirim.
Ben 4 yıllık evliyim ve 4 yıl boyunca hep doğal yontemler ile korunduk hic cocuk duşunmedik yaklaşık 3 ay once artık gebe kalma kararı aldım ve 25 yaşındayım. 3 aydır deniyoruz ve 3. ayım mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım. adetime 4 gun kala kahvemsi lekelenmelerim oldu 7 gun ara ara surdu ve adetimi 2 gun gecince hemen test yaptım 2. cizgim silik cıktı adet periyodum hep duzenlidir hic gecikme olmaz zaten bu yuzden anladım hemen gittim kan testi verdim o gunde doğum gunumdu kan verdim sonucum cıkar cıkmaz kanamam başladı

beta hcg seviyem 5.07 di doktor 2 gun sonra tekrar gel bakalım dedi kanamam devam ediyordu ve pıhtılar seklinde geliyordu 2 gun sonra kan verdim bu arada kanamam 3 veya 4 gun falan surdu beta hcgm duşmuştu 2.57 ye kimyasal gecirdiğimi oğrendim mayısın 17 si doğum gunumde kimyasal olduğumu ogrendim ve duygularım cok karışıktı. ilk defa bir gebelik duşundum ve oda kimyasal ile sonuclandi ne hissedeceğimi bilemiyordum bomboştu icim henuz annelik bağını hissedememiştim . haziran ayında normalde 28 29 gunde bir oluyorum adetimi haziran 17 sinde oldum tekrar fakat haziranda denemedik kimyasaldan sonra korktum bir kere falan denemişidir haziranda okadar sonra adetimi oldum bu temmuz ayında 4 5 kere denedik kimyasaldan sonra hamile kalabilecekmiyim bilmiyorum vu durum beni cok endiseleniyor fakat doktorum korunmana gerek yok deneyebilirsin bu durumu hamileliğe hazırlık olarak adlandırıyoruz dedi yumurtalıklarının acık olduğunu ve dollenmenin gercekleştiğini biliyoruz bu iyi bisey dedi. o yonden biraz icim rahatladı kızlar sizin başınıza boyle bisey geldimi veya kimyasaldan ne kadar sure sonra gebe kaldınız goruş ve fikirlerininize ihtiyacım var ablalarım arkadaşlarım sevgiler.