Hepinize merhaba.
Kısaca hikayemden bahsedeceğim. Ben 25 eşim 27 yaşında. 4 yıllık evliyim Mayıs ayında bebek denemelerine başladık o ay hamile kaldım cok şukur ama 6 haftalıkta kaldı bebeğim 9. Haftada kurtaj oldum kalbi yavas atıyordu tamamen durdu kromozom anomalisi denildi.
Doktora kurtaj sonrası test yaptırmak istediğimi soyledim. Patoloji sonucum temiz hastalık bulgusu olmadığı icin gerek olmadığını ilk gebelikte olur dedi. 2 ay korunduk. Vitaminler kullandık. Troidim 2-3 arası hep. Yukselmedi de cok şukur bu donemde. (Tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum oluyor. Doktora gidiyorum ilac vs kullanıyorm kısa sure sonra başlayabiliyor.)
Bu ay hamile kaldım. Adetime 2 gun kala yaptırdığımda 43 cıkan beta hcg değerim bugun yani 2 gun sonra 46 cıktı ve muhtemelen kimyasal gebelik. 2 gun sonra yine kan vereceğim ama acıkcası cok umidim yok sağlıklı bir gebelik olsa eminim ki artardı sonuc.

Cuma doktora gideceğim onunla da konuscağım ama biliyorsunuz ki kimyasal duşukten sayılmıyor. Bu yuzden uzerinde cok durulmuyor. Ama 2 kez hamile kalıp ilerlememesi tabi canımı sıkıyor korkutuyor beni.

Şimdi oncelikle kromozom gen testi ve pıhtılaşma testi duşunuyoruz.
Bunları ozel isteğimizle yapılıyor mu ? Yapılıyor ise fiyatları ne durumda acaba ?
Ya da onerdiğiniz baska ne testler var eşime sperm testi yapılmalı mı ?
Bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.
Başından boyle gebelikler gecenler bu neler uyguladınız anlatırsanız cok sevinirim guzel hikayelerinize ihtiyacım var.
Ozellikle İzmir ’de ucretsiz bu testi yapan hastahaneler var ise yazar mısınız.
Allah isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.