Selam,
31.08 tarihinde Apple Turkiye uzerinden eğitim kampanyası ile iPad Air 5 sipariş ettim. Kargo dun oğlen saatlerinde teslim edildi ve akşam eve gecip kurulumları yaptım ancak kurcalarken keyif kacıran bir sorunla karşılaştım.
IPad'i yatay olarak tuttuğumda ve ekranın sol tarafına dokunduğumda (baskı uygulamadan dokunsam bile) ekranda ufak bir daire buyukluğunde bozulma oluyor. Sorun tam olarak şuna benziyor:

https://www.reddit.com/r/ipad/comments/vdn6fi
Gorduğum kadarıyla bu ve benzeri cok sayıda şikayet var. iPad Air 5 modellerinde kronik bir sorun mu bu?

Air 5'i Apple Turkiye'den aldığım icin sorunsuz iade şansına sahibim ancak kayıt acılması, kargonun alması, gitmesi, incelenmesi ve para iadesinin gelmesi derken surec bir haftadan uzun surecek. 7 Eylul tarihindeki etkinlikten once zam ihtimali olduğu icin, hızlı bir aksiyon almam lazım.

Para iadesi gec geleceği icin bir atımlık daha kurşunum var. Elimdeki model icin iade kaydı acıp yeni bir iPad Air 5 sipariş edebilirim ancak bu da sorunlu gelirse ucuncu bir siparişi kaldırmaz kredi kartım.

Acıkcası kutudan bu tip bir sorun ile cıkan bir modeli de kullanmak istemiyorum. Bu hem ileride satmak istersem sorun yaşatır hem de uzun vadede bir soruna yol acıp acmayacağını bilmiyorum. Yeni bir urunu iki uc hafta servise bırakmak da icimden gelmiyor.

Alternatif bir cozum olarak sorunsuz olduğunu bildiğim iPad Pro 11 modelinden sipariş edebilirim. Face ID, ekran, kamera ve depolama avantajı var ama bunlara cok da ihtiyacım yok aslında. O parayı touchpad destekli bir klavye icin de kullanabilirim gibi geliyor.

Sorularımı kısaca bir ozetlemek istiyorum, destek olursanız sevinirim:

iPad Air 5'lerde bu tur kronik bir sorun var mı? Bu sorun uzun vadede sorun yaratma potansiyeline sahip mi? Sizce iade talebi başlatıp Air 5 mi Pro 11 mi sipariş etmeliyim? Air 5 alırsam yine hatalı gelmesi ihtimali hakkındaki duşunceniz nedir? iPad Pro 11 aradaki fiyat farkına gercekten de değecek mi?