Beşiktaş'ın bu sezon kadrosuna kattığı Emrecan Uzunhan ve Tayyip Talha Sanuc, acıklamalarda bulundu. Tayyip Talha, Beşiktaş'a transferiyle ilgili, "Doğru adrese geldim" derken, Emrecan Uzunhan da Beşiktaş forması altında hayallerini yaşadığını ifade etti.
Beşiktaş'ın bu sezon kadrosuna kattığı Tayyip Talha Sanuc ve Emrecan Uzunhan, Umraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde duzenlenen basın toplatısında soruları yanıtladı. Sivasspor'dan transfer edilen Kerem Atakan Kesgin ise planlama yapılmasına karşın gribal enfeksiyon sebebiyle toplantıya katılamadı.
2 aydan uzun bir suredir Beşiktaş'ta olduğunu ifade ederek sozlerine başlayan Emrecan Uzunhan, "Bu aileye katıldığım icin cok mutluyum. Hızlı şekilde adaptasyon surecini atlatmaya calışıyorum ve bu konuda başarılı olduğunu duşunuyorum. Forma şansı geldiğinde de elimden geleni yapıp takıma katkı sağlayacağım. Buraya geldiğimde farklı bir sistem vardı. 3'lu savunma artık 4'luye dondu. 2 stopere donduk. Bence ligimizin en iyi stoperinin arkasında bekliyorum. Surekli Saiss'in neler yaptığını gozlemliyorum. Canlı izlediğim en iyi stoper kendisi. Bir şans gelirse, eksikliğini hissettirmemek istiyorum. Aynı zamanda oğretmen bir futbolcu. Bir şey sorduğumda, neden boyle yaptığını ve benim neler yapmam gerektiğini soyluyor. Onun arkasında beklemek bir şans benim icin" dedi.
"ALANYASPOR MACI TECRUBE OLDU"
Modern futbolda stoperlerden beklenenin değiştiğini soyleyen Emrecan, "Gecmişte stoperlerden beklenenlerle şu anda beklenenler arasında farklar var. Teknik adam olsam ben de bir sağ ayaklı, bir sol ayaklı stoper tercih ederim. Ben sol ayaklı bir stoperim, bu da ender olan bir şey. Ama sağ tarafta da oynayabileceğimi duşunuyorum. Bulunduğum takımlarda tek sol ayaklı stoper bendim bugune kadar" cumlelerine yer verdi.
Alanyaspor macında gorduğu kırmızı kartın talihsizlik olduğunu da belirten genc oyuncu, "Alanyaspor macında talihsiz bir an yaşandı. Ben doğru bir karar olduğunu duşunmuyorum ama artık oldu bu. Bir ozeleştiri yapmak gerekiyor, Beşiktaş'ta oynuyorsak, profesyonelliğin zirvesinde yaşamamız gerekiyor. Tecrube edindim ve bir daha boyle bir şey yaşanmayacağını umit ediyorum" diye konuştu.
"DIŞARIDA BEŞİKTAŞ'I TEMSİL EDİYORUM, ARTIK DAHA DİKKATLİ OLMALIYIM"
BEŞİKTAŞ HABERLERİ | Tayyip Talha Sanuc ve Emrecan Uzunhan'dan carpıcı sozler! “Doğru adrese geldim”
Spor Haberleri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- BEŞİKTAŞ HABERLERİ | Tayyip Talha Sanuc ve Emrecan Uzunhan'dan carpıcı sozler! “Doğru adrese geldim”