Antalya'nın Demre ilcesindeki drift festivalinde akılalmaz anlar yaşandı. 1. Demre Drift ve Tuning Fest'teki kadın, aracların uzerine cıkarak mustehcen dans gosterisi gercekleştirdi. Bu sırada festivalde bulunanlar genc kadını kayda alırken, iclerinde yaşı kucuk cocukların olduğu da belirlendi. Sosyal medyada hızla yayılan goruntuler, buyuk bir kesimden tepki topladı. Tepkilerin ardından İyi Partili Belediye Başkanı Okan Kocakaya, organizasyon alanına gelip acıklama yaptı. Kocakaya, “İyi başlayan bir organizasyon, benim cok hoş olmadığını duşunduğum bir goruntu nedeniyle moralimi bozdu. Demre ’de tahininde ilk defa bir araba fuarı, bunun icerisinde arabalarıyla duygusal bağ kuran arkadaşların duygularını burada sizlerle paylaşmasını hedefledim. Biraz once bizim de kontrolumuzun dışında, kendini bilmez bir arkadaşımız bunu tespit ettik. Bu kadar guzel bir organizasyonda bu kadar kişi toplandı, cunku iyi zaman gecirmek istiyor, buna kimsenin golge duşurmesine izin vermem. Antalya'da drift festivalindeki mustehcen dansa tepki
Bu arkadaş veya arkasında kim varsa; yarından itibaren iki elim yakasında. Bunu ortaya cıkarmak benim boynumun borcu. Yakışmaz. Demre Belediyesi himayesindeki bir organizasyonda bu goruntuyu ben doğru bulmuyorum. İzin de vermem, yapanın da hesabını sormazsam namerdim” dedi. Sozlerine devam eden Kocakaya, “Yiğit vurulduğu yerden kalkar. Biz vurulduk ve vurulduğumuz yerden kalacağız. O yaptı, bu yaptı, amasız, fakatsız, bu hoş olmayan goruntuleri size tanık ettirdiğim icin hepinizden ozur diliyorum. Bu bizim sorumluluğumuz. Ben bu sorumluluğu aldım. İzin vermememiz lazımdı. Cok kişi vardı, sahaya giremeyen arkadaşlarımız da vardı. Herkesi kontrol etmek kolay olmadı. Acık soylemek gerekirse bu kadar kalabalığı ben de hayal etmemiştim. Demre Belediyesi ’nin boyle bir organizasyonundan kıskanclık duyanlar olabilir. İcimizde İrlandalı olabilir. Bunlar var. Bunlar icin gun bugun olabilir. Ama buradaki organizasyon onlara en guzel cevabı verecek” dedi.