Nasıl başlasam bilmiyorum. İlişki icindeyken de buraya yazmayı cok istedim cunku ayrılmak icin cesaretim yoktu ama ilişki hep bir şekilde devam etti. Ben 21 yaşındayım o 23 yaşında. İlk tanışırken sevgili olduktan sonraki 2 3 ayher şey cok guzeldi. Ancak bir sure sonra her gun kavga bana hakaretler kufurler yol ortasında beni tutup sarsmalar selam verdiklerimi dahi kıskanıp beni suclamalar başladı. Ailesinin icinde sorunlar vardı annesi babasını aldatmış bu olayı oğrendikten sonra cok daha fazla sinirli olduğunu falan soyleyip sanırım bu olayı da kullanarak ne zaman ayrılmaya kalksam beni bir şekilde ikna etti ve ilişkimiz 1 yıl 5 gun sonra bitti. Ama nasıl bitti ?
Her gunku kavgalarımızdan birini ediyorduk. Televizyon izlerken mesajlaşıyorduk ve bir adama cok sinir olduğumu soyledim tvdeki. Bana cok fena kızdı bir adamdan ona nasıl bahsedebilirmişim. Ozur dilememi soyledi ben de sinirlenip ozur dilerim o kadar istersen yazdım cok sinirlendi aradım ben de bana bağırmaya başladı ben de sessiz olmasını annesinin ablasının duyarsa bağırışmanın buyuyeceğinisoyledim. Bağırmaya devam etti ve yuzune kapadım. Ben kapandıktan sonra annesi beni arayıp bana " şerefin varsa oğlumun peşini bırak sen şerefsizsin *rospuu *rospuu " diye bağırmaya başladı ben o sırada hala " hanımfendi bir durur musunuz anlatayım siz bilmiyorsunuz" falan diyr anlatmaya calışıyorum ama kadın bas bas bağırıyor bana en sonunda dayanamayıp kapadım amahayatımda boyle sozleri kendi cevremden duymadığımdan şok icinde kaldım bir sure ve sevgilime yazdım " Bu ne demek oluyor şimdi o kadın bana nasıl bunları diyebiliyor nasıl izin verdin" falan yazdım engelledim. Yaşadıklarımı annem arkadailarım biliyorlar ve hepsi cok mutlu oldular bu olayla o psikoğatı hayatından cıkar diye annem de cok kızdı nasıl insanlar bunlar bak hayatını mahvedeceklerdi diye. İlişkimiz kesinlikle bitti ama 3 4 gun sonra okul acılacak ve ondan bir hareket gorursem yumuşayacağımdan cok korkuyorum. Yazdıklarınızı okuyup soğumak ileride cok daha iyi biriyle olup mutlu olacağıma dair umut etmek istiyorum. Okuduğunuz icin teşekkur ederim

Ekleme :Cok uzgunum dun okulumun olduğu şehre geldim ben gelene kadar bana hep mesajlar attı nerdesin geldin mi napıyorsun falan diye ( annesinin dedikleri ile ilgili hicbir ozur vs yok yazdıklarında sanki sadece siniri gecmiştir gelince duzelir tarzında yazıyordu) ustune bir de otobusle geliyorsan ve bana haber vermiyorsan geldiğinde ben bitiricem emin ol falan diye yazınca sinirlendim ve artık annesinin dediklerini unutmadığımı bir daha asla onu istemediğimi yuzsuz gibi hala ben bırakırım diyip de annesinin dediklerinden utanmadığını yazdım. Benim mesajımdan sonra bıraktı mesaj atmayı ama ben şehrin etkisiyle sanırım oyle uzuluyorum ki dunden beri aramamak icin zor duruyorum arayıp da annenin dediklerini bana nasıl dedirttin bir ozur dilemedin seni hic mi tanımanışım diye bağırnak istiyorum kendimi cok zor tutuyorum. Okulda da illa goreceğim gorduğumde veya yanıma geldiğinde nasıl davranmalıyım, icimdekileri soylemeli miyim yoksa bitti gitti tarzında umursamaz mı olmalıyım ?