Merhaba Hanımlar
Arkadaşımın yaşadıklarını anlatıyorum.
Yazdıklarınız bizim icin cok onemli
Arkadaşım kucuk bir ilcede oğretmen ve ailesiyle yaşıyor.
Sessiz sakin kendi halinde bir kız.
4 aydır goruştuğu biri var. Cocuk okulunu uzatmış stajyer avukatlığını bu yıl bitirdi ancak şu an işsiz 30 yaşında.Adı x olsun
Arkadaşımdan daha once 10.000 ₺ para almış.Durumum cok sıkışık babamdan harclık istememiyorum diyerek. Bugune kadar gittikleri her mekanda arkadaşım Odemiş hep hesapları.
Hep arkadaşım almış hediye vs.
Hatta x in bir arkadaşının duğunune giderken arkadaşıma ceyrek altın aldırmış.
Kızı da goturmemiş duğune.Erkekler var vs diyerek susturmuş. Zaten tuhaf biri bana gore.Arkadaşımın instagram hesabında takip ettiklerinden tutunda giyimine guluşune makyajına yasaklar koymuş birisi.
Yaşanılan yer kucuk olduğu icin arkadaşım yeni insanlarla tanışamayacağını duşunuyor vazgecemiyor x ten.
Yıllardır kendi kriterlerine uygun birisi cıkmadı karşısına evlenmeyi cok istediği icin x in yanlışlarına sesini cıkarmıyor.
Şimdi soru şu arkadaşım x e ben artık evlenmek istiyorum demiş. X te askerliğim var evlenemem ama bedelli icin kredi cekersen askerlikten sonra nişanlanırız demiş.
Bence x arkadaşımı kullanıyor.
Ancak arkadaşım o kadar para verdim. Başka kimseyle mesajlaşmıyorum.Doğru duzgun de birisi yok.Donduğunde evlenir benimle nasıl olsa avukat bir şekilde calışır evimizi kurarız diye duşunuyor.
Ailesiyle ya da cevresiyle tanıştırma vs de yok.
Biz de size soruyoruz ve cevapları beraber okuyacağız.
Krediyi ceksin mi?
Edit:
Arkadaşlar dunden beri yazdıklarınızı beraber okuduk. Şu an o evinde bana uzun wp mesajları atmış.
-X i seviyormuş.Onun icin her şeye katlanmaya razıymış
-Krediyi cekecekmiş.
-Ben buraya bu konuyu sırf onun yuzune diyemediklerimi dedirtmek icin acmışım(ki kendisi istemişti yorum alalım diye)
-Onun ilişkisini yıpratmaya calışmışım.Hatta benim herhangi bir ilişkim olmadığı icin onu kıskandığımı ima eden sacma sapan mesajlarına maruz kaldım.
-Kadın hissedermiş sevildiğini ben bu duyguyu yaşamamışım o yuzden onu anlayamamam normalmiş
-Yardımıma ihtiyacı yokmuş.
Bir de bir gun gercekten beni seven birisi olursa ancak o zaman ona hak verirmişim.
Durduk yere kıskanc ara bozmaya calışan biri konumuna duştum.
Yazıklar olsun.Kac yıldır arkadaşlığımızı bu şekilde bozmuş olduk.
Bilseydim ne konu acardım ne de karışırdım.
Hepiniz haklısınız boyle bir arkadaşlık sadece bana zarar veriyor.
Son ricası var benden davetiyesini seneye buradan paylaşacakmışım.
Hepimiz gorecekmişiz.
Değerli yorumlarınız icin teşekkur ediyorum.