Merhabalar. 29 yaşındayım. Daha once 2 yıl evlilik yaşadım aldatılma başta olmak uzere bir cok sebepten dolayı da boşandım. Devam etseydim ileride cok daha ağır şeyler yaşayacağımı tahmin ederek, cocuğumda olmadan hemen ayrıldım.

Daha onceki evliliğimden once hic kimseyle goruşmemiştim, eski eşimlede uzun sureli sevgililik ardından evlendik. Neyse.

Depresyona girmemek adına bir cok kursa katıldım, turlara gittim hic boş durmadım. Bu surecte cok yazan cizen goruşmek isteyen oldu hic birini ne tip ne oturup kalkma kultur tecrube vs dolayısıyla beğenemedim goruşmedim de zaten kestirip attım.

Şimdi geleyim konuma. Gittiğim bir kursta birisiyle arkadaş olduk, aynı sınıftayız. 1 senedir. Kendisi kursa benden once de giden birisi. Neyse bu arkadaş sınırında guleryuzlu, sakin, kendi halinde birisi. Oturup kalkmasını bilen sevilen birisi. Lise mezunu şuan acıktan unv okuyor. Daha once evlenmemiş.
Hem bir işte calışıyor hem de ek işe gidiyor. Muzisyenlik yapıyor.İş geldikce. Anladığım kadarıyla calışkan birisi. 31 yaşında , yakışıklı ben beğeniyorum. Fizyolojik olarak ilgimi cekmişti zaten. Etkilendim. Aradığım tipte bir adam. bir cok ortama da girmiş.Kendisinde bir sıkıntı gormedim. Neyden rahatsızsa soyler kendini benim rahatsız olcağımı bilse bile saklamaz duşuncelerini soyler. Herseyini anlatır. Beraber guzel zaman geciririz. Ta İlk gunden beridir de ilgilidir zaten. Yaklaşık 8-9 ay oluyor. Başlarda ne olcak bir kac kişiyi tanırım niyetiyle kabul ettim goruşmek istediğini soylediğinde. Sonra zamanla aradığım bir cok ozelliğin ondan olduğunu anlayınca bende devam ettim. Şuan bir cok şey iyi gidiyor. Cok yakın arkadaslarımlanda tanıstırdım kendisini kimse olumsuz bir yorum yapmadı.

Şimdi beni korkutan konular.

1- ben oğretmenim, unv mezunuyum. O ise lise mezunu.(ne alaka demeyin eski eşimde bu cok sorun oldu) bir daha aynı hatayı yapmış olmaz mıyım?

2- kıskanclığı var.(şuanlık normaş heralde ama, ilerde kıskanclık boyutu artabilir mi?cunku acık acık soyluyor kıskanıyorum ne yapayım diye..)

3- sizce bir ilişki icin aceleci mi davranıyorum biraz daha kafamı mı dinleseydim.

4- yine hatalar yapmaktan cok korkuyorum ve bağlanırım cok severim diye korkuyorum surekli kendimi geri atasım geliyor.

Bu ilişkiyi hem şimdi , hemde gelecek icin yorumlar mısınız?

Ayrıca zaten onumuzdeki bir kac yıl evliliği asla duşunmediğimi soyledim, olsun o bir kac yılı biraz indiririz diyip beni biraz geriyor. Evlilik konusunu acmak dahi istemiyorum cunku.
Dışarıdan gozle bana verebileceğiniz tavsiye var mıdır? Henuz aileme soylemedim tabi zaten uzun surede soylemeyeceğim. Ben hazır değilim ailem hic hazır değil. Yaşadığım berbat gunleri ben unutmaya başlıyorum da ailem bence henuz unutamadı. Erken davranıyorsun derler. Ya da başka diyebilcekleri var mıdır acaba merak ediyorum. Ailem de eminim mezuniyetine ve maddi durumuna takılır. Maddi durumu kendi yağında kavruluyor ama bir birikmişi yok sanırım ama borcu harcıda yok. Bende calısıcam zaten kafalarımız da bu kadar uyuyorken ilerde bunu sorun edemem heralde.
Neyse.
Bende burada bir cok yaştan tecrubeden insanın yorumunu merak ettim.

Şimdiden teşekkurler.