Merhaba kk hanımları
2018 kasımda evlendim keşke hic evlenmeseydim.evlilikten once kirada da olsa bir duzenim vardı.evlendigim adam evliliğinin ilk ayi kredi cektirdi kredi kartını ben odeyecek diye kartımı son limitine kaadr kullanmış sonra boynumdaki kolyeye goz dikti ilk nisanliligimfan kalan yuzukleri satıp almıştım istemiyorum deyip satıp ac ailesine yedirmiş.sonra ev aldım dedi ben ablamın evinde kiraciydim elaleme değilde ablama kirayı vereyim diye.esyalari taşıdı sonra yok ev aldığı adamla sorun yaşamış benim eşyalar yok ortada 3 ay 5esyali evlerde kaldık bu surecte surekli sordum eşyalarım nerde diye nakliyecide dendi nakliyecinin tlf bu asla vermedi.bu surecte benim maaşım ile gecindik sonra hem riskli gebelik hemde eşimin hitmeyen işyerinde beni rahatsızlıkları bitmeyen borcları nedeniyle birde maalesef eniştemin kimseye soylemediğim tacizi nedeniyle ablamın bu konuyu iş yerime taşımasıyla işten ayrıldım.iki ay kadar yine benim kredi kartlarimla gecindik kartlar dolunca sokakta 25 yok hastane acilinde yattım 2gebelik gecirdim ikiside olmadı.simdi 3.'ye hamileyim.intihar edecek durumdayım eşyalarım 1 sene sonrasında geldi eksik ve kırık dokuk .calışmama izin vermiyor kendiside calışmıyor. Hamileyim yine intihar edip kurtulacam artık.tukendim