İyi geceler hanımlar. Bu bı dert değil aslında ama kendimi kotu hissediyorum ve nasıl gececeğini bilmiyorum yazıp rahatlamak istedim
Bugun balkondan camaşırları toplayıp oturma odasına geldim. Kızımın cantasını hazirlayacaktim cantadan bı kac parca kıyafet lazim oldu onu alayım derken ayağıma bir bocek duştu. Kızım korkmasın diye bagiramadim da. Annemleri aradım babam gelip dışarı attı hayvan da urkmustu. Sanırım bı cekirgeydi camaşırların arasına saklanmış. Sabahtan beri ayagima duşuşu koltuğun altına kacışı gozumun onunden gitmiyor. Asıl sorun aslında bu degil.
7 ay once normal doğum sancilarim gelmişken sezaryen doğum yapmak zorunda kaldım. Ameliyattan sonra neredeyse bir ay her uyudugumda ameliyathanede goruyordum kendimi ruyamda. Ve doğumdan sonra bebeğim haric kimseye tahmulum kalmadi. Yani yapı olarak asla korkak cesaretsiz biri değilim ama bende tuhaf bir travma oluştu sok olmuştum. Bugun de neredeyse aynı şoku yaşadım. Sizce doktora gitmem gerekir mi? Gercekten komik gorunebilir ama aklım başımdan gitti..