Arkadaşlar merhaba
1,5 yıllık evliyim evliliğimde 6-7 ay kadar iğne ile korundum daha sonra Kilo alınca bıraktım ve condom ile devam ettik iğneyi bıraktıktan sonra uc ay sorunsuz şekilde adet gordum ancak dorduncu ay arka arkaya tam uc kez adet gordum aşağı yukarı 20-21 gun. Korkup bir doktora gittim iğneyi bıraktığım icin 6 ay kadar boyle durumlar olabileceğini soyledi alttan muane esnasında da senin yumurtalıkların cocuğa elverişsiz korunmana bile gerek yok dedi sert de bir doktordu bebek de duşunmediğimden ustelemedim gel gelelim iki uc aydır bebek istiyoruz ve hicbir şekilde olmuyor aklımda hep aynı cumle donup duruyor korona sebebi ile hastaneye gitmeyede guvenemiyordum ancak Son 2 aydır adet gormuyorum iki uc Kilo kadar aldım bu surecte kendimce aha hamileyim diyorum ama bi Ton test yaptım yok. Neyse bugun doktora gittim polikistik dedi yani yumurtalarım fazlaymış yarın her ihtimale karşı kanda gebeliğe bakılacak gebe değilsem ki %98 değilim adet beklenip adet surecinde tedaviye başlarız dedi moralim yerle bir. Tedaviye cevap vermezsem tup bebeğe kadar yolu varmış yaşayıp aşanınız var mıdır bu durumu? İnanın tek bildiğim Şu sayfada okuduklarım
Polikistik Over sendromu (yumurta fazlalığı) 😭
Gebeliğe Hazırlık0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebeliğe Hazırlık
- Polikistik Over sendromu (yumurta fazlalığı) 😭