Hanımlar mrb. Hala soktayim.. insan başına bu tarz şeyler gelicne bir baskasina verdiği tavsiyeleri uygulayamiyormus onu anladm.
Bugun iş cıkışı dolmuşa binip eve gdiyrdm. Dolmuştan drkta inince bı bujiteriye grdm.. hemen ihtiyacimi alıp saniyeler icinde cıktım. Ordan bir kac adım atınca bir adam arkmdan seslenmeye başladı.. "x hanım . Mrb nasıl oldu ayağınız diye..(dizimde dizlik takiliydi) ismimle hitap edilince donup arkama baktm. Sonra baktm taniyamadm dedim..durakta, otobuste karşılaşmistik dedi.. sonra tanışalım mı demez mi bana pişkin pişkin.. o anın saskinligyla sacmalama istersen polisi arayayım o varken tanış dedim. Sonra yok TM deyip gozden kayboldu.. bende boyle gozlerim dolu dumzduz evime doğru yurudum.. eşimi aradm hemen.. o da kızdı niye bagirmadin yardım istemedin. Cantayı kafasına calmadin diye. Ya da bı foto falan cekeydin diye.. belki bu vermem gereken bir tepkiydi evet ama veremedm o an.. ki daha işten cıkarken #eminebulut haberini okuyup onun sarsintisini yaşıyordum.. korktum mu , cekindim mi bilmiorm.. ama şu an korkuyorum acıkcası . İsmine kdr oğrenmiş biri, kesin iş yerimi evimi de biliyordur.
Sizlerden başına benzer olaylar gelen varsa naasil tepkiler verdiniz oğrenmek istiorm. Bu benzeri durumlarda ne yapmalıyız TM olarak? Neden buraya yazdım bunu bilmiorm ama sanırım biraz destek, guc almak istyrm sizden.. şimdiden hepinize teşekkurler

EDİT: Yorumlarda sıkca yazılması uzerine yazıyorum. dışarda birisin adımı seslenmesinden dolayı ismimi oğrenmesi %0 ihtimal. isimli kolye vb seylerden oğrenmes %0 ihtimal. akbilden ismimi oğrenmiş olması maks %1 ihtimal diyorum. varsayalım akbilden oğrenmiş olsun sen tanımadığın bir kadına ismiyle hitap edip en az gunlerce takip edip sağlık durumunu bilecek kdar konuşmak normal olay değil benm icin. bunları biliyorsa ki muhakkak evli olduğumu da bildiğini duşunmekteyim zaten.