Nereden baslayacagimi bilmiyorum oncelikle gebeligimin son haftalarinda olduğumu ve ust uste cok buyuk aptallıklar yaptigimi kabul ettiğimi soyleyeyim. Yeteri kadar moralim bozuk. Lutfen kırıcı yorum yapmayın.
Eşimle haftalardır ciddi tartışmalar yasiyoruz. Hatta iki hafta once kolumu sıktı kolum morardi. Gidip darp raporu aldim ve onu evden gonderdim eğer gitmezse uzaklaştırma kararı cikaracagimi soyledim. Dort gun annesinde kaldı. Bu surecten tabi ki annesinin haberi vardı. Olmadan orada kalamazdı bunu anlıyorum.
Eşimle bir turlu cozemedigimiz problemlerimiz var. İkinci cocuğa karar verdiğimizde terapi goruyordu.Salak gibi herşey duzeldi sanmistim. Temel sorunumuz su ikimiz de birbirimizin ailesinden nefret ediyoruz. Kızımın doğumunda berbat şeyler yaşadım dunur kavgası, kvmin esimi anneme karşı kışkırtması, eşimin annemle kavgası, annemin gecenin bir yarısı evimden cıkıp havaalanına gitmesi vb. Yıllardır eşim annemi ben de onun annesini sucladik durduk. Aslında butun bunlar gecti gitti sanıyordum ama doğum yaklaştıkca aslında halinin altına supurdugumuz herşey ortaya cıktı. Gecen hafta yine ciddi bir tartışma yaşadık. Ben bir şekilde boşanmayı aklıma koydum zaten bu şekilde bir evliliğin yurumeyecegini ve doğumdan sonra kendimi ve bebeği toparlayıp bu evliliği bitirecegimi kendisine belirttim. Gunlerce konuşmadık. Yine kendisi uğraştı ve su an soğuk da olsa bir iletisimimiz var. Eşimin daha once de kvdemle telefonda beni cekistirdiğine şahit oldum. Bu zaten bende ciddi bir kırılma yarattı ve asla bunu unutmadım. Şimdi yine beni birşey durttu beni cekistirdiklerine emindim. Esimin telefonunda kayıt programı var. Kavga ettiğimiz gunku konuşmalarına baktım. Yanilmamisim. Bir insan her şeyini mi annesine anlatır. Bir taraftan sen zaten kafamda bitirdin ne uzuluyorsun diyorum bir taraftan da icerliyorum işte. Cunku bunu bir daha yapmayacağına evimizin icini annesine anlatmayacağına bana soz vermişti. Otizmli bir kardeşim var onlarda irsi olabilir sinir hastalığı diyor kv. Ne cahilligim kalmış ne parayı gorunce simarmam. (Beklediğimden bir para hesabıma yatmıştı)
Bu kadin ben doğuma gidince kizima bakacak ama benim onu gormeye kesinlikle tahammulum yok. HeLe esimi keşke doğum surecinde kendimden uzak tutabilsem yuzunu gormek istemiyorum. İsin ilginci ağlayamıyorum bile kalbim gercekten taşlaşmış ona karşı. Cocuklarimi toparlayıp yeni bir hayat kurmak istiyorum. gercekten cok bunaldim. Gerci kızım babasına cok duskun onu dusununce ayrı uzuluyorum. Allah beni hep iki yuzlu dedikoducu insanlarla sinadi. ben bu kadar yalnız olmama rağmen bir kere aileme bu surecten bahsetmedim. Haftam bu kadar ileri olmasa ucağa binip memleketime giderdim ama bu haftalarda ucağa da almiyorlar. Sağlıkla bu sureci atlatıp yoluma bakabilirim umarım. Sadece icimi dokmek istedim.