Selamlar.

Hanımlar eski sakız gibi uzayan konularımı belki okumuşsunuzdur. Gecen Kasım sonunda sozlenmek uzereyken pat diye sahiden pat diye terk edilmiştim. Ustune arkamdan annemi ailemi hor gorup kucğmsedi diye anlatmıştı başkalarına sırf kendini haklı cıkarmak icin. Boyle boyle cirkin salak sacma şeyler duymuştum sonradan.

Cumartesi gunu arkadaşımın nişanı vardı ona gitmiştim. Cevremdeki yakın arkadaşlarım o konuda cok hassas olduğumu bildiğini icin hicbir şekilde ondan bana haber taşımadı. Boyle olunca kafadan atmak daha da kolaylaştı ama cumartesi nişandayken bi ortak arkadaşımız bana wp mesajı attı. Eski sevgilim nişanlanmış )))) ustelik henuz max 6 aydır tanıdığı biriyle. Ofke doluyum. Kendimi cok tuhaf hissediyorum. Onun icin şu konuyu acmak bile kendimi ezik gibi hissettiriyor. Kafam almıyor, neyin acelesi bu. Ayrıldık 4 ay sonra filan şimdi sozlusu ile birlikte olmaya başlamış. Kendisi inancsız, alkolu vs seven birisiydi şimdi birlikte olduğu kız kapalı, ilahiyat mezunu. Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum. (aldatma derken ilişki anlamında değil.) başka birisiyle başka şekilde davrandı sanırım.

Kerizden tertemiz tecrube )))))

Kızlar yığınla sevgili konusu oluyor burada eğer ufacık bi şuphe bile vars icinizde zamanınıza yazık )))))) ha bir de burada beni uyaranlara cok teşekkur ederim o zaman hic birisini fark edemedim ama şimdi neden boyle olduğunu daha net anlıyorum.