Merhaba arkadaşlar,

Annemi daha once anlatmıştım. Surekli beni duşunmeden yaptıkları cok canımı sıkıyor. Bir suredir sağlık sorunlarım var. Doktor Bobreklerimde tumorden şuphelendi tumor icin yapılan testler tumor olduğunu gosteriyormuş ve emarda cekildi Sonuc henuz cıkmadı. Tansiyonum cok yukseliyor ve yukselince burnum kanıyor vucudumda morarmalar var. Ama dediğim gibi emar henuz cıkmadı kucuk bebeğim var ben kendimi teselli etmeye calışıyorum. Bu akşam annem aradı ve aynen şoyle soyledi evde kanser otu var eşim soyle de icerse yarın uğrayıp bırakayım diyor esimin arkadaşı kanserdi bunu kullandı adam tamamen iyileşmiş dedi.

O an ne diyeceğimi şaşırdım afalladım bu arada benim eşimde yanımdaydı ve duydu. Bende yok ben icmem falan dedim. Yok işte ne var kullan kansere bire bir benim eşim boyle şeylerden cok iyi anlar dedi. Yok istemiyorum dedim kapattım. Tabi eşim cok sinirlendi. Ne kanseri ya anne dediğin kolay kolay konduramaz. Ne kadar kolay ağzından cıkıyor o kelime. Doktor kansersin demedi hala sonuc bekliyoruz annen moral vereceğine kanser otu falan diyerek moralini bozuyor senin sakın kafana takma uzulme dedi.

Bende anneme mesaj attım ben kanser değilim oturup kocan icsin kanser olsam bile doktoru var tedavisi var dedim. Bir suru mesaj atmış. Ben kansersin demedim sana geleceğine bana gelsin herşeye şifa kızım beni yanlış anladın ozur dilerim yazdı ama cok kızdım cok uzuldum.

Daha once dayımın kızıda kanser oldu annesi yanında bırak kanser kelimesini hastane lafını bile gecirtmiyordu hep moral verecek konular konuşuyordu. Elleriyle kızını besliyordu. Cok şukur iyileşti evli hala yengem kızını arar ne yedin ne ictin diye hep kontrol eder. Onunla bile annem alay ediyor kazık kadar hala annesi ne yedi icti kontrol ediyor. Ben hic uğraşamam banane ne yerseniz yiyin kazık kadarsınız ben mi takip edicem der.

O kadar zoruma gidiyor ki....