Merhabalar, kısa tutmaya calışacağım.

Benim halam ve teyzemin kocaları kardeş. Kuzenlerle de icli dışlıydık. Gecen yaz, babanem teyzemin kızı olan kuzenim icin ‘şoyle şoyle şeyler olmuş doğru mu? ’ falan dedi. Nereden oğrendiğini sordum soylemedi. Karakterlerini de bildiğimden, diğer kuzenim annesine soylemiş yani halama. Halamla da babanem arasında boyle bir konuşma gecmiş, diye duşundum ki hÂl boyle duşunuyorum.

Her neyse ben babanemin soylediklerinin cok cok azını anneme anlattım. Teyzemin kızı olan kuzenimi uyardık ‘Pek guvenilecek bir insan değil, senin kendi hayatın ama bize laf dokunuyor. Bildiğin gibi yaşa ama aile icine pek renk verme ’ falan dedik. Bunlar da kendi aralarında Desmondlar boyle diyor bunun doğruluk payı var mı diye konuşmuşlar. Ve nasıl olduysa beni haksız cıkarmışlar bu konuda. Buraya kadar pek umrumda değil olmazlarsa olmaz gibi bir durum yok ama kulağıma Des şoyle boyle gibi şeyler gelmeye başladı. Muhatap alıp kendilerine ceki duzen vermelerini soylemem gerekiyor sanırım ama cidden uğraşamayacağım ama duymaya devam edersem de kendime engel olamayacağım ne yapmalıyım?

Ps; babanemin kuzenim hakkında soyledikleri kendi anne ve babasını cok sinirlendirecek şeyler, ben doğru mudur değil midir bilmiyorum acıkcası.