Aile Planlaması Klomen ilk deneyim :)) Mayıs 2020
Gebeliğe Hazırlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebeliğe Hazırlık
- Aile Planlaması Klomen ilk deneyim :)) Mayıs 2020
-
26-09-2022, 14:04:10Kızlar bu forumda cok konu okudum. Bazen istediğimi buldum bazen bulamadım. Bilgilendirmek icin bu konuyu actım bakalım ne olacak
) 22 mayıs 2020 de regl oldum. Adetimin 5. Gunu itibariyle gunde bir adet klomen kullandım. 5 gun sureyle yani adetimin 10. Gunune kadar. Doktora adetimin 13. Gunu gittiğimde sol kasığımda 3 adet yumurta oluştu. Biri 15mm diğer ikisi 16mm. 15. Gunu doktor tekrar cağırdığında 19mm, 21mm, 21 mm olmak uzere 3 adet yumurtam vardı. Doktor catlatma iğnesi vurabileceğini fakat riskler taşıdığını soyledi. Bu riskler coğul gebelik ve yumurta buyumesiymiş. Biraz moralim bozuldu. İlk deneyim diye catlatma iğnesi vurdurmadım. Zaten herhangi bir kadın hastalığım yoktu. Sadece 1.5 yıldır olmuyor diye klomene başladık. Adetim cok duzenli. Normaldede her ay duzenli yumurta oluşuyordu fakat biz cocuk icin cok calışma yapmıyorduk. Bugun adetimin 18.gunu. 8. Gunden itibaren iki gunde bir ilişkiye girdik. Yumurtalar soldaydı fakat surekli sağ kramp girdi. Bugun ise adet olacakmışım gibi surekli kasık ağrısı cektim. Bu ağrı şiddetli bir ağrı değil beni cok etkilemedi fakat ben buradayım diyor. Catlama doneminde boyle olabiliyormuş. Beklenen adet tarihim 20 haziran. İnş guzel sonuclar alırım. Yaşadıklarımı toplu halde yazıp sizlerde araştırdığınızda bulun istedim. Sizde yaşadıklarınızı yazarsanız belki birilerine faydası olur. Adetime kadar her gun gunde 100 defa Allahumme ya Evvelu cekiyorum. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.