Merhaba Herkese,
Sevgilimle 1 bucuk yıldır birlikteyiz yaklaşık 7 aydır da ablasıyla tanışıyorum. Ablası ve sevgilim birlikte yaşıyorlar kendisi 32 ablası 42 yaşında (sevgilisi yok). Birbirlerine cok duşkunler. Mesela sevgilimle dışarı cıktığımızda 10 gibi ayrılmak istiyor nedenini sorunca evde ablasının beklediğini benim yalnız yaşadığım icin bunu anlayamayacağımı soyluyor. Benim evim musait olmasına rağmen kendi evinin daha rahat olduğunu soyleyerek surekli kendi evine cağırıyor beni(Ablası da hep evde oluyor). Bu noktada şoyle bir ayrıntı var ablası beni gercekten cok seviyor ve bunu hep belli ediyor. Aynı şekilde ben de onu cok seviyorum icinde herhangi bir kotu niyet olmadığını biliyorum dunyanın en iyi insanı. Yalnız işler bir noktadan sonra sacma sapan bir hal aldı. Doğum gunumu , erkek arkadaşımın doğum gununu, hatta sevgililer gunumuzu bile birlikte kutladık. Ucumuz birlikte tatile gittik. Her hafta sonu onlarda kalıyorum. Asla yalnız değiliz. Mesela gectiğimiz hafta cumartesi gunu beni evden aldı once ablasıyla 1 saat oturduk sonra ablasının işi vardı akşam 5 bucukta buluşalım dendi, biz sadece 2 bucuk saat oturup geri eve donuk. Ucumuz tekrar dışarı cıktık. Pazar gunu bana sormadan planlar yapıldı dışarıdayken tekrar tatile gidelim ya da şuraya gidelim buraya gidelim diye ikisi karşılıklı konuşurlarken ben artık iyice huzursuz oldum ve kalktıktan sonra karnımın ağrıdığını eve gitmek istediğimi soyledim ve yolda yalnızken kendimi tutamayıp patladım. Ablasıyla bir problemim olmadığını onu cok sevdiğimi uclu planlarımızı da cok sevdiğimi fakat hic iki kişilik planlar yapılmadığını bunun sevgililik değil grup arkadaşlığı olduğunu soyledim. Zaten tum hafta sonlarını ucumuz gecirirken ısrarla hala yeni planların yapılmasının garip olduğunu soyledim. O da bana '' nankor ve kotu kalpli'' olduğumu ilerde de hep birlikte olacağımızı beni anlayamadığını soyledi. Ben de sinirle ağlayarak cıktım arabadan.
Arkadaşlar bende bir sorun mu var ? Ben gercekten anlayamıyorum. Rol de yapmadım gercekten ucumuz olmaktan cok zevk aldım cok eğlendim cok guzel vakit gecirdim fakat bu kadarı fazla sevgilisi ve ailesi arasında denge olamayan adamla ben ne yapacağım. Lutfen değerli fikirlerinizi paylaşın..