Merhabalar ,gercekten şuan başa cikamiyorum yada oyle geliyor yardıma cok.ihtiyacim var .
Bilmeyenler icin hatırlatayım şark gorevindeyiz aileler uzakta onlardan yardım vs gibi bir imkanım yok esim polis her an ek gorev vs olabiliyor mesela şu birkac gundur yogunlar yani ona da guvenemem kendim birşeyler yapmalıyım .
4 yaşına girmek uzere olan bir oğlum var
Bulunduğum ilde formasyon hakkı kazandım.Hafta sonu olacak şuan program belli değil ama Kasım -ocak aylarında ilk donem . Akademisyen olmak icin uğraşıyorum ve doktora ya devam etmek istiyorum bu yuzden Kasım yokdil e hazırlanıp puanimi yukseltmek istiyorum (53,75 suanki puanım)
Bir yandan 2020 kpss ye hazirlanacagim.Kpss icin kurs konusu acmistim ama şuan onu eledim cunku kreş,anaokulu vs olmadı .Burada sadece devlet okulları yarım gun kabul ediyor onlara yaşı tutmadı ozelde hepsini gezdik gercekten temiz olan bir yer var oda evime aşırı ters ev tam gun istiyor hic ayrılmayan cocuğuda bir anda tam gun vermek vivdansizlik gibi geldi ne bileyim calışacak olsam başka carem yok tabiki ama şuan calışıyorum sırf ders calışmak icin yapmak istemedim zamanında beceremdigim sınavların ceremesini oğluma cektitiyo gibi ..
Bu arada burada gunduz cok sıcak olduğu icin cocuklar genelde akşam 7-8 gibi cıkıyorlar oglumda o kervana katıldı yatması 11-12 yi buluyor tabiki okullar acılınca boyle olmaz ama bu aralar durum bu ..
Cok uzattım kusura bakmayın .
Formasyona baslarsam oğlumu ne yapacağım bilmiyirum hadi diyelim ona cozum buldum kasima kadar uokdile yogunlassam kalan zamanda hem formasyon hem kpss hem eğitim hem alan başa cıkabilir miyim ? Aksam olunca pilim bitiyor gercekten beynim almıyor artık..
Nasıl bir plan yapayım ? Bana yardımcı olursanız cok mutlu olacağım