Merhaba 2 aylık bir oğlum var bebeğimi kayınvalidemden aşırı derecede kıskanıyorum
Kendi ailemden kıskanmıyorum ama hic bunun sebebide şu kaynanam geldiği zaman veya da gittiğimiz zaman gozleri surekli oğlumun uzerinde uyutuyorum cocuğu başına gidip kuzum canım bilmem ne sevmeye başlıyo elini ayağını opuyo cocukta haliyle hemen gozunu acıyo hemen geri sallamaya calışıyorum uyumıycak bu oğlan kalkcak buu diye hemen kucağına alıyo buda beni delirtiyo aslında iyi biridir bana bi zararı yok enazından ama boyle yapması beni nefret ettirdi eşimede bişey diyemiyorum cunku cok aşırı anne duşkunu
Annesiyle ilgili en ufak sozumu yanlış anlıyor. Gideceğimiz zamanlar elli kere bak hemen kalkalım cocuk hasta durmaz vs şeyler soyluyorum buda kavga sebebi oluyo işte senin ailende duruyoda benim annemdemi durmuyo bu cocuk diyo ama bilmiyo benim ailem uyuyan cocuğu uykusundan etmiyo surekli kucakta gezdirmiyor eşimle zaten anne duşkunluğu yuzunden aramız yeterince bozuk bu konu daha da bozuyo napmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim sizce artık ruyalarıma giriyo eşim hadi anneme gidelim dediğinde gunum zehir oluyo