slm ablalar kardesler cok yeniyim aranızda.. aylardır yıllardır icinden cıkamadıgım bi olay bu kafam allak bullak cozum bulamıyorum icinden cıkamıyorum..
Sevdiğim, mesutum bnm herseyim. icimde ona karsı o kdr buyuk tarıfsız bi aşk sevgi var ki dile bile getiremiyorum.. zamanında cıktıgı vardı ayrıldı biz cıktık bnden ayrıldı onunla cıktı falan ama hep kalbinde ben vardım. bni sevdigini biliyordum. 2sene once evlendi.. hayatımdan oldum resmen beynmden vuruldum saglıgımdan oldum cok cok zor zamanlar gecirdim.. unutmaya calıştım olmadı hc bi zaman. baskasını yerine koyamadm, unutamadm.. ayrıldıktan o evlendktn snra yani yaklaşık 2 bucuk sene hic knusmamstık.. staja gderken fln takip ederdi evimn onunde beklerdi evli tabi bunları yaparken.. hem mtlu oluyodum hm uzuluyodum. deli gbi sevdigim adam hala bnm etrafmda olmaya calışıyordu ama ndn evlenmişti oyleyse.. :S faceden msj attm rahatsız oldugumu uzuldugumu soyledim. bni hic bi zmn unutamadgnı hp bana ulasmaya calıştıgını soyledi oyle oyle derken yaklasık 3 aydır knusup goruşuyoruz.. yaptıgım yanlış farkındayım ama nasık sevdigimi bi Allah bi ben biliorum :'( uzernden yıllar gecsede hala ilk gun ki gbi seviyorum.. oda sevio.. evlendgine bin pişman amam evli işte boşanamıyo.. ne yapayım ben yardım edin nolur ne yapayım ?? vazgecemıyorum aklımdan 1 sanıye cıkmıyo guzmden sakınıyorum bn onu oooofffffffff yardıııımmm bi caree !! ( şimdiden tskkrler