GUNCELLEME : Az once yoneticiyi aradım, birazdan guvenlik firması ile goruşulup bakılacak , umarım komşularımdan biri cıkmaz
Merhaba, Dun beni cok şaşırtan bir olay yaşadım. Mutfak icin yeni bir halı almıştım , eski halımı da yıkamaya yollayacaktım , kapımın onune koydum , yıkamacıları aradım 10 dk ya gelip alacaklardı . Adamlar kapıyı caldı actım , abla halı nerde dediler bir baktık ki halı yok. Adamlar gitti ben tabi kaldım oyle şaşkın. Oturduğum site genelde ikiz villa şeklinde mustakil bahceli evler. Maddi olarak Kimsenin benim eski kirli halıma ihtiyacının olduğunu sanmıyorum. Guvenlik 7/24 var kapıda yabancı girip cıkamaz. Guvenliğimiz zaten firmadan son derece duzgun efendi cocuklar. O saatlerde de siteye kimse girip cıkmamış oğrendiğime gore. Şimdi ben yoneticiyi arasam kamera kayıtlarından bakarlar ama komşulardan biri aldıysa ne yaparız ? Yani nasıl konuşulur ? Birde daha sonra nasıl yuz yuze bakarız cunku bahceler ve evler birbirine yapışık dipdibeyiz. Cok arada kaldım. Halıyı şeffaf paketlemiştim ve yıkamacı icin not yazmıştım ustune ( uzerindeki lekeler ile ilgili ketcap ve recel diye belirmiştim) yani cope atılması icin cıkarmadığımız cok belliydi. Siz olsanız ne yapardınız?
Not: sitede kiracı yok herkes ev sahibi yani uzun yıllar yuzyuze yaşayacağız