Merhaba kk nin guzel hatunları

Bir derdim var bu derdinde benden kaynakli olduguna %100 eminim. Bu durumdanda sikayetciyim. Cunku telli baba turbesi gibiyim abartmiyorum kim benden sonra biriyle birlikte oldu ya onunla evleniyor yada statu olarak cok iyi yerlere geliyorlar. Takip etmiyorum ama gozume sokan birkac vatandas vardi (!) Dip not benim ilişkilerimin herbiri aldatilmayla bitti. Artik ne kadar cirkinsem. Belkide konusmayi bilmiyorumdur. Burdanda anlasilacagi uzerine hayatima Adam gibi adam bulma konusunda bir numarali basarisizlik ornegiyim.
Derdime asıl meseleme geleyim. Bu aralar eski sevgilimle yeniden boyle konusmaya basladik (bir ruya meselesi ne siz sorun ne ben soyleyeyim) olay onun bana yurumesiydi sonra statu olarak benim 3 katim olarak atlayinca cok nadir konusmaya dondu ki bu arada aldatildigimdan suphelendigim icin ayrilmistik , benimle konusurken baskasiyla da konusuyordur mutlaka. Zaten ben birlikte oldugumuzdan beri bunun hesabini stalkliyordum resimlerine vs. Bakiyordum. Sonumuz yok ayrica herifin burnuda kaf dagina gelmesine az kalmis. Bende mesaj attim vatandasa mesaj icerigi su kisaca sil numarami sekilde hakaretsiz duzgun bir mesaj attim gelen cevap yildizli hemde bol yildizli bir git oldu ya sizofreni olurum yada kufru yerim. Simdi icime oturdu bir okuz gozum dolu dolu. Ben artik umudumu bu son okuzcukte biraktim cunku guzel ikna etmisti beni.. Dogru inssn bana hic ugramayacakmis gibi hissediyorum. Hani olayim illa bir sevgilim olsun olayida degil karsima cikanlara ne kadar baksamda davranis olarak bu sekillerde aldatilmam beni uzen bende birseyler ters gidiyor erkek gozunde basamakmiyim ben oyle bir durum mu bu ben bunlari nasil degistirebilirim?