Herkese meraba kızlar beni oyle sacma birşeyin icine koydularki anlatamam .Ben kucuk bir yerde yaşıyorum buralıyım zaten ve calışıyorum yaşadiğim yerdede cok iyi bir konumda olan beyfendi var ancak kendisiyle toplu bir yemek dışında selamlaşmam dahi yok.Konu şu her ne olduysa o yemekten sonra oldu orda bile adamla merabalaşma dışında hicbir muhabbet olmadi cok kalabalikti zaten.Guya ben bu kişiyle sevgiliymişim ve orda burda geziyormuşum bende duyunca bana gelip zaten sordular varmı boyle birşey kimin haddineyse oda ayrı bir mevzu( bazilarida bana cesaret edemeyip iş arkadaşlarıma sormus onlar dedi banada) yok dedim cokda sinirlendim hatta boyle bir hafta suresince arayanlar felan cok ilginc bir şekilde .neyse dedim kapanır konu nasılsa sonrasında birşey duymadim(aradan iki uc ay gecti) .Ïki gun once bir tanıdık geldi tatil nasıldı dedi tatile gitmişsiniz birlikte ya resmen şoka uğradım dedimki ya kim cıkarıyor bunları anlamıyorum valla herkes sizi konusuyor dedi kızlar okadar caresiz kaldimki kime ne diycemki kim cıkarıyor bilmiyorum napcağmi bilmiyorum yapacak birşey de yok aslında. Bu bahsettiğim kişinin de haberi hic yok ona kimse cesaret edip diyemez kafama takmak istemiyorum ama cok kotu bir durum ha gercekten boyle birşey olsada konuşulsa neyse ama yok yani iftira gercekten cok kotu birşey ya kimseyi inandiramamak elbetteki birileri icin yaşamıyoruz ama hic hoşbir durum olmadi yinede sadece kendime gunlerdir şunu soruyorum acaba ben neyapabilirim şu durumda