Yaklaşık 2 ay once başlayan ve yolunda giden bir ilişkim vardı. Aynı şehirde değildik ancak 1.5 saatlik bir mesafe vardı aramızda. Aynı kurumda calışıyorduk o vesileyle tanışmıştık. İlişkiye başladığımızdan beri benimle ciddi duşunduğunu hissediyordum zira evlilik konusunu acan hep oydu. Yeni eve cıktı ve beyaz eşya alırken bile sıfır mı alsam evlenince kullanır mıyız gibi muhabbetler yaptı benimle. Haftaici calıştığımız icin yalnızca haftasonları goruşebiliyorduk ama bu aralar bazı işlerimiz cıktı ve yaklaşık 1 aylık uzak kalma durumumuz olacaktı bu yuzden tartıştık hic mi gelmek icin vakit yaratamazsın dedim yaratmaya gayret etmedi. En sonunda konu uzaktan ilişkilerde hep boyle sıkıntılar oluyor daha onceki ilişkimde de oldu, 1 2 yıl evlilik duşunmuyorum o zamana kadar da uzaktan hep sıkıntı yaşayacağız. Şu an kafamı dinlemek istiyorum belki aynı şehirde olsak da istemeyecektim galiba ilişki yaşamak icin doğru zamanımda değilim yoksa seni hala seviyorum kararıma saygı duy dedi bana. O kadar alışmışım ki onun varlığına şu an canım cok yanıyor. Ameliyat oldum ayrıldıktan 1 gun sonra aradı ilgilendi hala da kontrole gidecek olsam bile nasıl oldun diye soruyor ama kafasını dinleme konusunda kararlı. Ne yapacağımı bilmiyorum