Merhabalar yıllar sonra kk ya geri donmeye karar verdim cunku artık işin icinden cıkamıyorum bu durumun. Uyelik onaylanır onaylanmaz acıyorum konuyu nolur bir fikir verin.
Annemle anne kızdan cok iki arkadaş gibi buyudum onu herkesten cok seviyorum canım benim. 2 sene once evlendim. Aramızda iki mahalle var. Ondan uzağa gitmek istemedim eşimde anlayış gosterdi sağolsun. Cunku bizden başka kimsesi yok annemin. Babam rahatsız kızkardeşimde uzakta okuyor gurcistanda.
Problem ne diyeceksiniz anlatayım. Riskli bir hamilelik gecirdim cok kanamam oluyordu yatarak gecti diyebilirim rahim ağzı kısalığı vardı ki 34 te de suyum geldi doğum yaptım. Annem bu surecte elim ayağım oldu. Yemeğimi bıkmadan hergun ya gelip bende yaptı yada yapıp getirdi. Allah razı olsun. Annem doğum yaptıktan sonra cok değişti. Oğlum 5 aylık ama 5 sene gibi cok zorlaştırdı herşeyi bana. Hamileliğimde elim ayağım olan kadına ne oldu cozemiyorum. Konuşuyorum olmuyor susuyorum olmuyor. Herşeyi yanlış anlıyor. Biraz susayım kendi haline bırakayım diyorum yine kusuyor. Oğlumu kendi duzenime gore beslemek, uyutmak istiyorum karışıyor mama ver corba ver vs diye. Kırmadan annecim alabildiği kadar anne sutu alsın zaten az kaldı kacıran yok diyorum torunuma istediğimi yapamıyorum diye kusuyor. En son dun gece bende kalmaya geldi arada cok yorgun olursam yardıma geliyor bebek onun odasında uyuyor ben duyamam diye ama uyuya kaldı benden once eşimde bebeği odamıza aldı. Annem gece uyanmış bebeği yanından aldık diye ağlamış sabahta haber vermeden cıkmış gitmiş. Kızkardeşime ağlamış cok zoruma gitti falan diye.
Eşimde bende ne yapacağımı ne konuşacağımızı artık şaşırdık. Ev almayı duşunuyoruz 2 saatlik bir ilden alacağız evi. Ben ordan istiyorum istanbuldan almak istemiyorum. Memurum zorunlu gorevim bitince oraya gideceğiz. Annem surekli ağlıyor torunumu gotureceksiniz ben onu cok seviyorum cok ozlerim diye. Sert sert konuşuyor. Burada gecim cok zor ve kalabalık şehir sevemiyorum gitmek istiyorum konuşmam sizle sevmem cocuğunuzu falan diyor. Nolur akıl verin ya kendimi suclu kotu biri gibi hissediyorum. Halbuki sevmesine zaman gecirmesine karışmıyorum engellemiyorum. Neden boyle yapıyor anlamıyorum. Zehir oldu kac ay bana resmen. Cok uzattım okuyanlardan Allah razı olsun.