Kizlar selÂm,
Gecen ay konu acmistim, hani ablam bana gorucu gelmek istiyor demişti enişte de hayırlısı olsun demişti. Uc aylık iliskiydi. Sonra enişte arayıp halletmislerdi enişte beni deneme seni seviyorum demişti .
Son birkac haftadır enişte cok yoğunum iş fazla, haftaici yoğunum diyerek ablamı ilgisiz bırakmaya başladı. Sabah gunaydın yazıp akşam gece on gibi beş on dakika gonlunu alıyordu. Ablam bir kac kez boyle olmuyor deyince de izin gunlerini bekle dedi. Sonra ailesel sorunları cıkmış anası babası bosanacakmis ( ye rsen) gene aramadı.gunu birkac mesajla bitirdi enişte. En sonunda tam izin gununde hic aramadı onda da arkadaşları ge lmis unutmuş. Ablam yazınca da altı saatte donuyor mesaja. Gene ayrılalım zorlamiyim dedi ablam enişte yalvardı. Ama ikigun daha devam edince ablam en sonunda bir aydır bunu mu cekicem deyip devam etmek istemiyorum bir daha sesimi bile duyamayacksin bitti yazdı. Enişte de de seni uzmeye hakkım yok nasıl istersen yazıp bıraktı. İki haftadir iletişime gecmediler.
Hala sosyal medyadan silmediler ablam beraberken soz vermiş bir daha ne olursa olsun silip engellemicem diye bunla ilgili kavga etmişlerdi. Bu zaten beni ilgilendirmez. Ama benim actığım bir wp grubu var yakın bazı arkadaşlar ablam var. Ablamda tanıyor. Komik paylaşım yapıyoruz. Enişte de burdaki kişilerle tanisti bir iki kez ama samimiyet yok. Ablam ve ben samimiyiz. Adam cıkmıyor gruptan. Ablamda bu adam var diye yazmıyor oraya. Cıkarmıyorda.kendi cıksın diyor. Adam cıkmıyor. Ben atsam mi acaba?