Kizlar selam yeni uyeyim ve bir derdim var. 1.5 yıllık evliyim. Sorun şu ki kayınvalidemin tutarsız davranışları beni benden alıyor. Evlendiğimizde şurda 1 sene kirada oturunda faizler duşunce hemen ev alırız dedi ve faizler duştu. Biz faizlerin duştuğunu soyledik hic oralı bile olmadı. Eşime kredi cıksa zaten onlara muhtac bile olmak istemem. Sonucta kredi cekip odemesini eşim yapacaktı. Eşim tekrar ailesiyle konuştu bidaha bu fırsat elimize gecmez diye babasıda tamam ozaman başvuralım cıkıyor mu diye bakalım dedi.

Babası eşim ve ben bankaya gittik ve sadece oğluna kredi cıkıyor mu diye baktırdı kendi adına baktırmadı bile şaka gibiydi biz ona cıkıyor mu diye gidiyoruz adam bizimkine baktırıyor. Herneyse biz sinirlendik eşimin annesine gittik. Eşim annesi ve kardeşine anlattı durumu. Annesi ve kardeşi ne dese beğenirsiniz ? " Zorunda değilmiş ki kredi cekmek." Ben bu lafı duyunca başımdan aşağı kaynar sular indi sanki. Zorunda değilsen bana laf ebesi yapmıcaksın ozaman yok alırız yok ederiz. Faizler duşsun hemen kredi cekeriz demiceksin bu nasıl bir tutarsız konuşma , yapmayacağın şeyleri soyleme ozaman bizi umitlendirme en azından olmadığını biliriz.

Herneyse bu konuyu kendi anneme anlattım annemde ben cekeyim krediyi damat oder dedi canım anamm. Ne varsa yine kendi analarımızdan var allah razı olsun. Annemle kredi başvurusunda bulunduk ve cıktı kendi 5 burma bilezigini ve bankadaki parasınıda peşinat olarak vereceğini soyledi az kredi cekmek icin. Herneyse biz bilezikleri bozdurmaya gideceğiz eşimin annesine uğradık. ( onunda tazminat cıkışı varmış 13 bin filan veririm demiş) Eşim annesine sende bankadan parayı cekersin dedi veeeee ne dese yine beğenirsinizz ? Tam olarak şoyle "Sizzde canım insanın gotunden donunu alırsınız." Benim yine sinir krizlerim goz donmelerim başladı. Benim annem toplam 55 bin verecek laf etmeyecek sen altı ustu 13 bin vereceksin soylediği lafa bak bi insan bu kadar mı pişkin olur ya. Madem soyleceksen verme ozamann.
Evet arkadaşlar uzun oldu biraz ama anlatmaya icimi dokmeye ihtiyacım vardı. Gercekten eşimin ailesinden soğumaya başladım ve ben onlara bundan sonra nasıl davranmalıyım ?