4 yıldır beraber olduğum biri vardı. Sevgilim, dostum, arkadaşım her şey onu bildim. Beni gercekten cok sevdiğini duşunuyordum. Bileğim ağrır bileğime masaj yapar, benimle heryere gelir, hic yalnız bırakmazdı. Hep benimleydi. Yani 4 yıl ama paylaşımımız cok olduğu icin 10 yıl gibi benim icin.
Ayrıldım. Yani bunu yazması bile okadar icimi acıtıyor ki. İzlediğim diziden beni aşağılar, okuduğum kitaptan aşağılar, yemek yiyişime kadar kusur bulurdu hep. İlk sevgili olduğumuzda whatsap mesajlaşmalarımı almış. En ufak goruşmelerimi bile yuzume vururdu. Beni hep sevdiğini soyleyen bana bu kadar guzel bir insanın bi anda şeytana donuşup bana hakaret etmesine, aşağılamasına anlam veremedim veremiyorum. Cok kalbimi kırdı. Ben batıda doğdum o doğulu, ailesi muhafazakar. Kendisi değil ama işine geldiğinde oyleymiş gibi davranıyor. Cok emek verdim bu ilişki icin ve 2-3 aydır canımı sıkan şeyleri yapmıyordu hakaret etmiyordu, aşağılamıyordu da ama şu 1 hafta icinde o insan geri donmuş gibi. Ergenken yaptığım hatalarım vardı hepsini duzelttim. 5 sene onceki mevzuları gelmiş yuzume vuruyor. Dayanamadım artık. Ayrıldım. Bana uzunca mesaj yazıp sana emeğimi hic bir şeyimi helal etmiyorum. İnşallah sende yarıyolda bırakılırsın, inşallah mutluluğu hic bulamazsın yazmış.
İcim acıyor artık. Verdiğim emeğin karşılıpını bulurum diye duşunurken bir hic kaldı elimde.Cok canım yanıyor.
Ayrılmakla doğru yaptığımı duşunuyorum. Ama hayatımın merkezi oydu. Nasıl ayağa kalkıp yururum nasıl yaşarım bilmiyorum. Bitmiş gibiyim.