Buraya yazmadan once arastirma yaptım, anneme sordum. Annem konuşmak istemedi. Takma boyle şeyleri dedi ya. Ama ben hasta olmaktan korkuyorum. Konu biraz uygunsuz olabilir. Ama buraya sormaktan başka care bulamadım. Doktora da gittim kan sonuclarını gostermeye gitmedim. Bekar olduğum icin sadece ultrasonla muayene etti. O da normal dedi. Kan sonuclarını gostermedim. Neyse ikinci kezdir tuy dokucu kremle genital temizlik yapıyorum. Ve icinde bulunan kazıma aparatini uygulamam esnasında kanama oluyor. Ikinci kezdir olunca ben cok etkilendim. Korkuyorum ama cozumunu bulamiyorum. Acaba orda yara falan mi var. Bu arada her ay yaklaşık 4 yıldır adet arası kanama oluyor ve 3, 4 gun suruyor. Kanama olmasa bile mutlaka kahverengi lekelenme, kan lekelenmeleri olurdu. Birkac aydir tekrar kanamaya dondu. Sanki adet oluyorum. Ama bunun dışındaki benim temizlik sirasinda aparatla kazirken kanama olması aklımı cok karistirdi. Ne olabileceği konusunda fikri olan başına gelen varsa goruşleriniz benim icin cok degerli. Lutfen yardımcı olun. Lutfen konumu taşımayın. Cok kotuyum.