Merhabalar.
İcim cok yanıyor, cok hatalıyım, bir haftadır hergun ağlıyorum. Şimdi siz de belki yargılayacaksınız belki hatamın 2-3 kat farkına varacağım ama bir yol gosterin istiyorum.
Sevgilim vardı, Kendini bana hemen acmadı, aşkım ı bile 4.ayımızda soyledi. Yuzyuze goruşme şansımız o zamanlar icin yoktu. İşi dolayısıyla farklı bir şehirdeydi. Ağustos ayına kadar hic goruşemedik. Sadece ilk sevgili olurken yuzyuze goruştuk.
sevgililiğimizin 3.ayında bir cocukla tanıştım, goygoyuna konuştum. İlişkimizin geleceğinden emin değildim,ona karşı şuphelerim vardı. Psikolojik olarak da yalnız hissettiğim donem 2 haftaya yakın bir sure konuştum bu cocukla. Bunları utanarak yazıyorum.,yaptığım hatanın farkındayım, ama elden bişey gelmiyor. Sonra konuşmayı kestik, ben de o yazmadıkca yazmıyodumki zaten o da yazmayınca konuşma bitti. Daha sonra 15 gun sonra o cocuk bana tekrar yazdı, ben de bir oyle bir boyle olmaz istemiyorum konuşmak dedim konuşmayı tamamen bitirdim.
Zaten sevgilimle sonra her şey o kadar yoluna girdiki, hergun saatlerce konuştuk, o bana yakınlaştı, ben de ondan emin oldum. Uzakları yakın ettik. Cok guzel giden bir ilişkimiz oldu.
Ama bir hafta once sevgilim o cocukla olan konuşmaları gordu. Bitirdi.
İcim cok yanıyor, arkadaşlarım yazma yokluğunu hissetsin diyor ama dayanamıyorum. Konuştuk birkac kez bana kabullenemiyorum dedi. Yapamam unutamam bunu dedi.
Ben unutturmak istiyorum ama cabalamamı dahi istemiyor. Ne yapmam lazım? Ben hatamın farkındayım keşke kafamı duvarlara vursam, ama zaman geri gelmiyor. Sizce artık uzak mı durayım? Mesaj atmamak icin zor tutuyorum kendimi
Hicbir sebep yaptığımı haklı cıkarmaz ben biliyorum ne yapacağımı bilemiyorum