Elimde iPad mini 16 GB 7.9" (2014) tableti mevcut. Cihazın performansı ve ozellikle batarya konusunda beni uzmese de maalesef cihazın son iOS 9.3.5 surumunde olup desteğini coktan once kestiği icin uygulamalarımı guncel kullanamıyorum (yani App Store'den uygulamalarımı guncelleyemiyorum.) ve son guncel iOS surumu istediği icin herhangi bir uygulama yukleyemiyorum. Dolayısıyla uygun butce bandında bir tablet arıyorum.
Kullanım amaclarım; internette gezme, gunluk kullanım (orneğin; akşamları yatarken Youtube/Twitch'ten yayın izleme veya Netflix/Amazon vs.), toplantı ve goruşme icin platformlar (orneğin; Skype veya Zoom). Pek oyun oynamıyorum ama onceliğim batarya suresi ve uzun olursa guzel olur. Kamera kalitesi orta duzeyde olabilir, oyle ahım şahım olmak zorunda değil. Ekran boyutu onemli değil, 10.1" de olabilir 7.9" da. Butcem 1.500TL ama artırabilirim.
Aklımda şu model var;

Samsung Galaxy Tab A SM-T510 32 GB 10.1" Tablet Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce Samsung Galaxy Tab A SM-T510 32 GB 10.1" Tablet arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Onerileriniz icin şimdiden teşekkurler.